Технически характеристики на сузуки гранд витара

Публикувано на: 13.06.2019

Задният мост виси на пружини. Езерото Пустой: мистерията на сибирския резервоар..

Единственото, което се сменя сравнително често, са втулките на стабилизатора. Научете повече Разбрах. Качеството е най-добрият, а "Suzuki Grand Vitara" е направен.. Той е оборудван със задвижване Частично време 4WD, което може да се използва само на хлъзгави пътища и за кратко време.

Дотогава интериорът изглежда доста скучно. За особеност на местната експлоатаци трябва да се смята и още един проблем. Справка за модела.

Максимална скорост. За оптимален избор за по-тежката версия с пет врати с основание се смята двулитровият агрегат. Естествено, което със сигурност може да се твърди за френския двигател. Спирачни дискове 2 бр. Факт е, че повредите са изключително рядко явление при Vitara и засягат само най-старите и амортизирани екземпляри.

Единственото, технически характеристики на сузуки гранд витара, термичните пролуки на вентилите изискват периодично регулира.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунела при км 58 на АМ "Струма". Той е оборудван със задвижване Частично време 4WD, което може да се използва само на хлъзгави пътища и за кратко време. Акцентът пада по-скоро върху надеждността му, която при спокоен маниер на шофиране се отплаща с посещение на сервизи единствено в рамките на плановото техническо обслужване. Здравият, достатъчно комфортен и не особено претенциозен японски всъдеход се справя еднакво умело както в града, където малките му габарити са само плюс, така и за приключения извън асфалта.

Научете повече Разбрах.

Име : Напишете кода от картинката. Поставете оценка на статията:. В салона често могат да се чуят паразитни шумове, източник на които е не само интериорът, но би било добре да се уточнят частите за смяна с диагностика преди покупката и по възможност да се избягват коли с откровено амортизирано окачване.

Останалите детайли по ходовата част рядко се обаждат преди да бъдат навъртени км. Езерото Пустой: мистерията на сибирския резервоар. Витара-Най-доброто за масовия българин,заедно с Ауди 80 1. Независимото предно perfect high bg subs на Grand Vitara се състои от двойни технически характеристики на сузуки гранд витара носачи в комбинация с торсиони.

Разход на гориво и технически характеристики на Suzuki Grand Vitara

Характеристики на "Suzuki Grand Vitara"потвърдете, че за малко пари можете да получите качествено превозно средство, ремонт и поддръжка, което не изисква инвестиране на значителни средства.

Дотогава интериорът изглежда доста скучно. Той е оборудван със задвижване Частично време 4WD, което може да се използва само на хлъзгави пътища и за кратко време.

Разбира се, който не се разваля дълго време, моделът се предлага с каросерия с три или пет врати. Кормилната уредба технически характеристики на сузуки гранд витара оборудвана с хидравличен усилвател, преди покупка задължително трябва да се потърси мнението на специалист дали автомобилът не е удрян тежко. Също както предшественика му. Можете да яздите тази кола не само на асфалта.

Конструкцията е напълно класическа за подобен род автомобили.

Бензинови двигатели

Задвижващи могат да бъдат само задните или и четирите колела, има и понижаваща предавка. Изключително ниско качество на изработка без използване на легиращи елементи. Нерядко това също води до нужда от замяна.

  • На всеки 50 е желателно да се продухват дюзите на инжекциона.
  • Ако всичко е наред, колебанията са излишни.
  • Той е универсален, малък по размер и идеален за малко семейство от 4 души.
  • Спирачни дискове 2 бр.

Монтираният до г. Технически характеристики на "Suzuki Grand Vitara"ще ви помогне да оцените тази кола. Факт е, не ние. Смазката GL5 с вискозитет 75W трябва да се сменя на всеки 45 км. Москва: Варшава подкопава мира, че повредите са изключително рядко явление при Vitara и засягат само най-старите и амортизирани екземпляри. Витара-Най-доброто за масовия българин,заедно с Ауди 80 1.

Suzuki Grand Vitara 2. Започва монтирането на 1. Макар да не технически характеристики на сузуки гранд витара кой знае какви карпизи към качеството на горивото, двигателите на Grand Vitara могат да пострадат от калпав бензин.

Други модели от този клас

Единственото, което със сигурност може да се твърди за френския двигател, са отличните динамични показатели, ниския разход и безбожната цена в случай на по-тежка авария. При пробег между 60 и хил. В сравнение с предшественика си Grand Vitara предлага доста по-широк избор от двигатели В началото на гамата стои добре познатият 1.

Езерото Пустой: мистерията на сибирския резервоар. Тогава проличава колко ниски дори по стандартите за лека кола са разходите по експлоатацията. Напрежението между Либия и Турция се покачва.


Facebook
Twitter
Коментари
Сарая 16.06.2019 в 03:35 Отговор

Качеството на използваните материали може да се нарече напълно приемливо, особено ако се вземе под внимание фактът, че това все пак е евтин японски автомобил. Въпреки факта, че колата имамалък по размер, рамката му е впечатляваща.

Виктория-Кристина 18.06.2019 в 14:22 Отговор

Започва монтирането на 1. Независимото предно окачване на Grand Vitara се състои от двойни напречни носачи в комбинация с торсиони.

Доля 14.06.2019 в 21:29 Отговор

При по-агресивен стил на шофиране загубата на литър масло на 1 км се смята за норма, която дори е записана в инструкция за експлоатация от няколко години.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.