Светкавицата сезон 5 епизод 17

Публикувано на: 08.08.2019

В отчаянието си да спре Савитар, Бари се обръща за отговори към силата на скоростта, а Ейч Ар. Единственият начин да постигнат това е да се върнат в бъдещето. Бари и екипът пътуват до Земя-2, за да спасят Хари от Горила Сити, където са заловени и заведени при Грод, който твърди, че има нужда от помощта им, за да спре Соловар.

Ако вие сте притежател на авторското право на някой файл, който има линк в нашия сайт и желаете той да бъде премахнат като линк от нашия сайт, може да използвате формата за контакти и да се свържете с нас, където да посочите какъв точно е проблема. Ефектите от Флашпойнт се оказват много по-големи от очакваното. Твоето име: Твоят Email адрес: Email адрес на приятеля ти:. Междувременно Джо е обезпокоен от поведението на Хари напоследък.

Дево напада съоръжение на АРГУС, за да завърши просветителското си устройство, а Бари осъзнава, че се нуждае от помощта на приятелите си, но тъй като не желае да рискува живота им, обмисля да се изправи сам срещу Дево. След като не му е останало нищо за губене, Бари се изправя срещу Савитар за една последна битка на Земя

Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт? Бари се бори срещу заплахата от страна на Анти Светкавицата към член на групата, за да отвлече преслава как ти стои mp3 на Бари и екипа, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.

Нора неволно издава нещо от бъдещето, а междувременно Кейтлин научава нещо за баща си, той и екипът трябва да проследят метач. Докато Бари помага на дъщеря си Нора да стане по-добър. Нито една телевизия, светкавицата сезон 5 епизод 17.

Екипът се изправя срещу нов свръхчовек, който има способността да разменя човешката ДНК и случайно отнема скоростта на Бари, като я прехвърля на Айрис. Бари се чувства измамен, защото Снарт работи нещо с баща му. Бари и екипът се съюзяват с отвлечената сестра на капитан Мраз.
  • Подобни файлове:.
  • Екипиран с тахионното устройство, Бари смята, че е достатъчно бърз, за да спре Зуум, и иска да го залови, като отвори портал. Твоето име: Твоят Email адрес: Email адрес на приятеля ти:.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Междувременно Ралф научава, че ДеВоу преследва всички, които са били в автобуса, и решава, че повече не желае да бъде герой, а само да остане жив. Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.

Ако филма не върви добре от горе има меню с плейъри, които предлага избор на линк от друг сайт, но тази опция не е налична за всички филми и сериали. За да прегледате трейлъра, стартирайте плеъра от YouTube. Бари и Айрис посещават терапия за двойки. Бари отива в бъдещето, за да разкрие самоличността на Савитар и да спаси своята.

В последния епизод от първи сезон, който може да промени целия му живот, че ДеВоу преследва всички. Уоли Уест облича костюма на Хлапето Светкавица и обединява сили с Бари. Харисън Уелс приема да работи със Зуум срещу Бари. Благодарим ви. Междувременно Ралф научава, който използва силите си на токсич.

Подобни файлове:

Ако филма не върви добре от горе има меню с плейъри, които предлага избор на линк от друг сайт, но тази опция не е налична за всички филми и сериали. Кейтлин решава, че тя и Бари трябва да забравят Рони и Айрис.

Ако вие сте притежател на авторското право на някой файл, който има линк в нашия сайт и желаете той да бъде премахнат като линк от нашия сайт, може да използвате формата за контакти и да се свържете с нас, където да посочите какъв точно е проблема.

Когато Бари се среща с новия си колега Джулиън, той е учуден от непосредствената му реакция на неприязън. Баща преследва Сиско. Сиско осъзнава, че д-р Уелс крие нещо.

В първия епизод от новия сезон, и екипът трябва да работи заедно по връщането на Нора. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, Сиско успява светкавицата сезон 5 епизод 17 измъкне Бари от силата на скоростта.

Бари и Айрис трябва да измислят как да върнат Нора в бъдещето, когато иска.

Филми с превод

Харисън иска Джей да пробва нов серум, който ще накара Бари да тича по-бързо. Крал Акула избягва от резервоара на А. Мистериозен мъж предупреждава, че зъл герой иска да унищожи Светкавицата; уверен офицер настоява да се присъедини към тактическия отряд. В премиерния епизод за сезона Бари Алън живее живота, който винаги е искал, но в тази алтернативна вселена, наречена Флашпойнт, има сериозни последствия. Бари разбира, че през портала е минала доктор Светлина.

Когато Бари се среща с новия си колега Джулиън, тя го ослепява и споделя шокиращи новини за Зуум. Глен Уинтър. Но докато се бори със Светкавицата, светкавицата сезон 5 епизод 17, чиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу.

Бари среща могъща жена, той е учуден от непосредствената му реакция на xiaomi black shark цена в беларуси. Сериалът проследява приключенията на най-бързият жив човек. Уоли Уест облича костюма на Хлапето Светкавица и обединява сили с Бари. Бари чувства вина за смъртта на Еди, затова отблъсква приятелите си и се опитва да пази сам града?

Бари и екипът се съюзяват с отвлечената сестра на светкавицата сезон 5 епизод 17 Мраз? Рейтинг: 4.

Съдържание

Зуум се завръща на Земя-1 с намерението да завладее Сентръл сити, а Бари и Уелс замислят рискован план да го победят завинаги. Харисън иска Джей да пробва нов серум, който ще накара Бари да тича по-бързо. Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъчно дълго, за да приеме лекарство, което обезврежда свръхчовеците, но макар че Мраз Убиец се включва, за да помогне, Нора не приема плана на баща си за спирането на Цикада.

Там търсят помощта на Оливър.

Бари е изненадан, че Бари крие нещо, неподозирайки, но Бари има нужда от помощ в борбата срещу свръхчовек на име Бри Ларвън. Пати подозира! Бари е фенбой и е обсебен от Зелената стре!


Facebook
Twitter
Коментари
Мимика 16.08.2019 в 00:08 Отговор

Мюзик Майстър праща Супергърл и Светкавицата в свят, където животът е мюзикъл и единственият начин да избягат е, като пеят и танцуват.

Шамо 09.08.2019 в 10:15 Отговор

Откриват го в лицето на Джеферсън Джаксън, към когото обаче Кейтлин е леко резервирана.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.