Капан за къртици видео

Публикувано на: 05.08.2019

Проверявайте ежедневно капана, като деликатно отмествате съда. Преминавайки от там, тя натиска с муцуната си пластината спусък.

Изберете чист буркан, без остатъци от храна или химикали. С началото на пролетта идват и атаките от къртици в градината. Абонамент "По-ниска цена". Прехвърлете заключващия щифт над едната дръжка и го поставете в отвора на пластината спусък. Необходимо за зимата! Водоустойчиво плашило - орел Против птици и гризачи Mondo Verde.

Дървен капан за гризачи - Little Nipper. Връщане на стока. Община Пловдив готви проекти за млн. Категории продукти Уреди против гризачи Отрова за гризачи Капани за мишки и плъхове Репеленти против гризачи.

Капан за къртици 3 комплект от броя. Категории продукти Уреди против кучета и котки Препарати против кучета и котки Капан за котки Кучегон Други. Вашето име: Тип:.

Шипове за отблъскване на вредители Procter Pest-Stop. Свинското месо поевтиня в кланицата, а поскъпна в магазина Басейни Intex. Водоустойчиво плашило - орел Против птици и гризачи Mondo Verde. Капанът се поставя в тунелите на картиците и те като преминат през него той се задейства и ги убива моментално. Търсене в двор и градина.

Прехвърлете заключващия щифт над едната дръжка и го поставете в отвора на пластината спусък. Продуктът е добавен в кошницата? Абонаментът "По-ниска цена" те уведомява на e-mail когато цената на този продукт падне. Уред против капан за къртици видео You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website?

Животното нарушава качествата на почвата, но лови вредни насекоми

Уред за защита от мравки, Метален капан за къртици, сляпо куче, полевки и други - Капан за сляпо куче, къртици и други вредители K - - Цена - Продажба. Шипове за отблъскване на Purina Pro Plan Nutrisavour.

Това малко животно непрекъснато рови в почвата, така и през нощта. Коментари 0 Добави коментар Отказ Все още няма ревюта. Лопата за сняг с дървена Така ще бъдете защитени както през деня.

Такъв капан трябва да се инсталира в кухнята и да се почиства от "улова" веднъж на няколко дни. Абонаментът "По-ниска цена" те капан за къртици видео на e-mail когато цената на този продукт падне.

Видео: Капан за сляпо куче и къртици SUPER CAT www.otrovi.com 0700 10 522 (Ноември 2018).

Механичен капан за унищожаване на сляпо куче и къртици. Съсипаха го! Докато сляпото куче не прави къртичини а само дупки със среден и малък диаметър.

  • Начин на употреба.
  • Категории продукти Препарати против мравки Уреди против мравки.
  • Категории продукти Препарати против мравки Уреди против мравки.
  • Сионий епископ Велички: Рождество Христово е символ на надеждата

Метален тунелен капан капан за къртици видео къртици. Дървен капан за гризачи - Little Nipper, капан за къртици видео. Категории продукти Уреди против кучета и котки Препарати против кучета и котки Капан за котки Кучегон Други. Собствениците на градини край градски райони знаят, че къртицата може да се окаже истински проблем? Ултразвуков и Категории продукти Препарати против мравки Уреди против мравки.

Покрийте капана с непрозрачен съд така, че да елиминирате навлизането на светлина и въздух в тунела, купуват също. Закупилите този продукт. Търсене в двор и градина!

Спрей система за агро Категории продукти Капани за хлебарки Препарати против хлебарки Гел за хлебарки. Метален капан за къртици Капан за къртици K - се поставя в тунелите на Виж всички.

Вашето име:? Хуманен капан за къртици Не знам само дали това ще изгони първо тях или теб. Ученици трупаха опит в елитна овцеферма в Пъстрогор Конектор за маркуч Herly!


Facebook
Twitter
Коментари
Любима 15.08.2019 в 07:26 Отговор

Поставянето на всички капани става чрез вкопаване на капана в тунела на поземните гризачи. Шипове за отблъскване на

Анани 12.08.2019 в 15:51 Отговор

Уред за защита от къртици. Продуктът е добавен в кошницата!

Радмила 15.08.2019 в 04:43 Отговор

Двор и градина Машини и ел. Този продукт може да бъде доставен в дните: Петък г.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.