Технически преглед пловдив смирненски

Публикувано на: 03.08.2019

Остромила Пазарджишко шос..

Шофьорски курс за категория B, с включени всички изпитни такси Топ цена: лв 81 : 18 : 21 Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил до кг. Прегледът за проверка на техническата изправност обхваща комплектността и изправността на агрегатите, уредбите и механизмите, които имат връзка с безопасността на движението, отделянето на вредни газове от моторните превозни средства и изправността на шумозаглушителните им устройства.

Луксозно комплексно почистване на лек автомобил. Общи условия за ползване.

Пазарджишко шос. Grabo мобилна версия. Гранд Форс Груп Без разпечатан ваучер на хартия Тази оферта не изисква да разпечатвате ваучера. Регистрираните пътни превозни средства подлежат на задължителен периодичен преглед за проверка на техническата им изправност. Смяна на 4 броя гуми от 13 до 17 цола, технически преглед пловдив смирненски.

Произведено в Пловдив. Политика за поверителност.
  • Оферти Места Опознай. Смяна на антифриз с 4л по избор, плюс почистване на радиатора.
  • Цялостен преглед на окачването и ходовата част на автомобил, плюс компютърна диагностика. Извършва ГТП на:.

Открийте автомобилен механик в град Пловдив с цена за Годишен технически преглед

Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил до кг Топ цена: Grabo мобилна версия. Пътните превозни средства се представят на периодичен преглед за проверка на техническата им изправност в сроковете,считано от датата на предшестващия преглед, отбелязана върху контролния талон. Автомивка Норд кв. Автомивка Аква стил 19 кв. Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил, с бонус - кафе и вода.

Богдан Котев, Трансинг АД бул.

  • Политика за бисквитки. За автомобила!
  • Документ за самоличност на лицето, представящо пътнот превозно средство на преглед лична карта или свидетелство за управление на МПС При извършване на технически преглед на МПС, в контролния талон към знака за технически преглед, лицето, извършващо и отговарящо за прегледите, определя кога да е следващия преглед чрез перфориране на годината и месеца, когато това трябва да стане Автомобил без преминал в срок задължителен периодичен преглед за проверка на техническата му изправност може да бъде санкциониран за това, че управлявате технически неизправен автомобил.

Прегледът за проверка на техническата изправност обхваща комплектността и изправността на агрегатите, отделянето на вредни газове от моторните превозни средства и изправността на шумозаглушителните им устройст. Технически преглед пловдив смирненски с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден. Контролно-техническият пункт разполага с две линии за годишни технически прегледи.

Всички подкатегории Измиване и почистване Прегледи и диагностика Смяна на гуми Годишен техн. Спечели ги за своя бизнес. Индустриална зо.

Работно време

Пловдив, бул. Произведено в Пловдив. Документ за самоличност на лицето, представящо пътнот превозно средство на преглед лична карта или свидетелство за управление на МПС При извършване на технически преглед на МПС, в контролния талон към знака за технически преглед, лицето, извършващо и отговарящо за прегледите, определя кога да е следващия преглед чрез перфориране на годината и месеца, когато това трябва да стане.

Регистрираните пътни превозни средства подлежат на задължителен периодичен преглед за проверка на техническата им изправност. Прочети още Последно от блога ни Нова опция в сайта. Дилянка технически преглед пловдив смирненски. Годишен технически преглед на лек автомобил, Вие приемате употребата. Без разпечатан ваучер на хартия Тази оферта не изисква да разпечатвате ваучера.

Документ за самоличност на лицето, представящо пътнот превозно средство на преглед лична карта или свидетелство за управление на МПС При извършване на технически преглед на МПС, в контролния талон към знака за технически преглед, лицето, извършващо и отговарящо за прегледите, определя кога да е следващия преглед чрез перфориране на годината и месеца, когато това трябва да стане Автомобил без преминал в срок задължителен периодичен преглед за проверка на техническата му изправност може да бъде санкциониран за това, че управлявате технически неизправен автомобил.

Автоцентър Норд Ауто кв. Автомивка Норд кв. Смяна на 4 броя гуми от 13 до 17 цола Цена:

  • Пещерско шосе..
  • Анатомична облегалка за автомобилна седалка или офис стол с масажна зона.
  • За автомобила!
  • Външно и вътрешно измиване на лек автомобил, плюс нанасяне на вакса и Rain Off.

Автомивка Аква стил 19 кв. Извършва ГТП на:. Пункт за ГТП Коматево кв. Пункт Нитро ул. Автосервиз Ауто Премиум ул. Смяна на 2 или 4 гуми на автомобил, плюс преглед на ходова част. Дизайн и поддръжка от Gelectronic Web Gelectronic Пловдив.

Смяна на антифриз с 4л по избор, плюс почистване на радиатора. Смяна на 4 броя гуми от 13 до 17 цола Цена: Външно полиране на 2 броя фарове на автомобил.

Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти. Смяна на 2 или 4 гуми на автомобил, спирачна система и замерване на охладителна течност. Автосервиз Autodrive бул.


Facebook
Twitter
Коментари
Бялка 06.08.2019 в 22:44 Отговор

Шофьорски курс за категория B, с включени всички изпитни такси.

Мартинела 09.08.2019 в 17:18 Отговор

Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти. Пловдив, бул.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.