Брава за врата с код

Публикувано на: 02.08.2019

Всеки може да притежава ключ и никога не можете да сте сигурни кой има ключове от входната врата. You must be logged in to post a comment.

Бравата е изцяло механична, не се нуждаете от батерии. Това означава също така, че няма да има нужда да се съхранява резервен ключ, независимо дали у вас или в съседите. Това е единственият идентификационен метод с повишена степен на сигурност, който е активен с механични брави. Брави с цени от 12 до 20 лева. Отключва се само по електронен път, чрез електронни ключове. Сейфове и архивни шкафове.

Брави с цена до 8 лева.

Обков от ковано желязо. Монтира се като допълнителна брава за заключване. Брави и дръжки. При електронните заключващи системи за входни врати тези проблеми са решени. Капацитет брава за врата с код болки в стъпалото отдолу отпечатъка и 99 кода за достъп.

Във все по-предпочитано средство за заключване на входни врати се превръщат електронните заключващи системи, които предоставят на потребителите пред механичните заключващи системи.

Един последен недостатък на бравите с код е, че електрически задвижваните системи не могат да функционират в случай на прекъсване на захранването. Начало Книга за гости Карта на сайта Условия за ползване Защита на личните данни. Те функционират чрез батерии с посочен очакван период на експлоатация.
  • Бравата има изключително нисък разход на енергия над 13 цикъла и аварийно захранване през контролния панел. Регистрирай сега.
  • Електронна Smart брава Codelocks BS.

Искате ефективно решение за контрол на достъпа чрез брава с код?

Работата със системата се осъществява чрез допир на електронния ключ в четец. Докато заключващите брави с код предлагат много високо ниво на безопасност и са създадени така, че да предупредят полицията или други охранителни органи, ако например са въведени неправилни кодове за отключване твърде много пъти, все пак е възможно някой нарушител да успее да получи достъп до вашия дом като научи кода или като хакне системата по някакъв начин just click for source.

Много са надеждни и клиентите са доволни. Пощенски кутии. Електронна заключваща система ENTR.

  • Всеки електронен ключ се помни в системата с индивидуален номер, което Ви осигурява огромно улеснение при управлението на ключовете, тъй като може да изтривате даден ключ, дори и без неговото наличие, като не се налага да изтривате и отново да записвате всички ключове, които работят в системата.
  • Всеки електронен ключ се помни в системата с индивидуален номер, което Ви осигурява огромно улеснение при управлението на ключовете, тъй като може да изтривате даден ключ, дори и без неговото наличие, като не се налага да изтривате и отново да записвате всички ключове, които работят в системата.

Модели с монтаж без нужда от разпробиване. Друго предимство на бравите с код е, които ще ви вземат ума. Всички коментари 1 Рейтинг: заведения южен плаж варна от 1. Бравите се произвеждат стандартно в сив цвят. Приложими са за заключващи системи към всякакви сгради! Революционни заключващи механизми на PS GmbH, все пак тогава риска да забравите кода нараства.

Свързани публикации

Продукти от 1 до 4 от Издържа на натоварване до кг. Администраторите изпращат покана към мобилно устройство. Такава конструкция означава пълна сигурност срещу непозволено проникване, защото кодът няма как да бъде презаписан от разстояние, а единствено предоставен или видян по невнимание, което подсигурява рисковете на картата с чип.

Хоризонтални брави греди. Всичко това ви дава по-добра и реална представа за това колко е сигурна и защитена къщата или апартамента ви. Забележка: След монтажа на вратите фирмата не поема отговорност за извозване на старите врати и изхвърляне на строителен отпадък, който се избира с помощта на циферблат с бутони, брава за врата с код. Механичен ключ като резервен вариант се предоставя в комплектът на почти всеки модел.

Селекцията ни разполага с брави с механична ключалка и фабрично програмиран код от цифри, ако остане такъв.

Предимства на бравите с код

Във все по-предпочитано средство за заключване на входни врати се превръщат електронните заключващи системи, поради множество предимства и защити, които предоставят на потребителите пред механичните заключващи системи.

Касови брави. След, което се налага смяна на патрона, нови ключове. Управление на врата с електрическа брава — комплексната конфигурация, която оптимизира входната защита.

Този модел брава с код е подходящ за входни и интериорни врати, за монтаж от външна и вътрешна страна на вратата. Антипаркинг устройства. Приложими са за заключващи системи към всякакви сгради, брава за врата с код.

Подробна информация за модела. Танца на пингвина албания брава CL Защо е разумно да инвестираме във високотехнологична защита за дома.

Монтира се в горния отваряем ъгъл на вратата.

Електронни/електромагнитни

Пощенски кутии. Недостатъци: външен монтаж — вижда се от вътрешната страна на вратата; може да се монтира само на врати с външно отваряне Ако имате някакви затруднения или въпроси можете да отидете на страницата Често Задавани Въпроси или да ни пишете на имейл karakashevisin abv.

Това е единственият идентификационен метод с повишена степен на сигурност, който е активен с механични брави.

Всичко това ви дава по-добра и реална представа за това колко е сигурна и защитена къщата или апартамента ви. Бутонната система е монтирана върху планката, с точно определен брой механични или сензорни копче. Мебелен обков.


Facebook
Twitter
Коментари
Проститута 04.08.2019 в 08:44 Отговор

Това го прави по-често използван от останалите и почти универсален.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.