Как се бракува кола без номера

Публикувано на: 02.08.2019

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

И една добра новина - има давност за част от просрочените ти плащания. Препоръчан отговор.

Публикувано: Чет сеп 08, Плащаш 3, Та питането ми е ако човека не открие големия талон има ли начин да я бракува някак!? Първи кандидат за районен прокурoр на София. Аз работя с такива документи и ще ви кажа как можете да решите проблемите си с една декларация.

Имам номерата, влезте в профила си за да публикувате от. А можеш да се разходиш и с автомобила. Сега пък искат документ за разкомплектоване. Ако имате регистрация, вероятно и талонът е някъде из чекмеджетата. Второ- баща ми е много зле и вече не мога да го разкарвам насам-натам по институции.

Издадоха му служебна бележка, че е прекратена регистрацията на колата. Съгласно чл. Ако не, търсите застрахователя, може да имат нещо.

Препоръчан отговор

Заглавие на дискусия. Дали ще бракувате колата си и дали ще я продадете за скрап си е ваше лично решение, но ако решите да го направите ще спечелите допълнителни пари от нещо, което вече ви е непотребно и едновременно с това ще подпомогнете опазването на околната среда.

Не я бракувах, защото тогава имаше 80 лева екотакса. БГ може да откаже или заличи съществуваща регистрацията на лице, за което получи информация, че посочва неверни или чужди данни или има за цел нарушаване на някое от условията за ползване на ЛЕКС Форум. Когато автомобила е спрян от движение по съответния ред, застраховка ГО не се плаща. Аман от глупаци, които си мислят че като са дали талоните, ключовете и са написали пълномощно са продали автомобил.

Иначе щеше и така да си остане, а колкото повече време минава, може би става още по-заплетено.

Плащаш 3, а колкото повече време минава, но не и глоби. Публикуването на аватари, предлагани от дружеството, които не отговарят на изискваниията в раздел Съдържание на тема. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и ус.

Кой всъщност не си е свършил работата. Иначе щеше и така да си оста.

Облик и език

Нещото, което ме кара да не се занимавам с КАТ са опашките. Ако не, търсите застрахователя, може да имат нещо. Лична кореспонденция. Главни букви.

Собственика на тази кола я е продал отдавна без да я прехвърля след това е разглобена продадена на части общо взето не съществува В кат казаха да се обяват номерата за откраднати след това с бележката и големия талон да се бракува. Таксата за издаване на документ за бракуване на автомобил е минимална. Ако ги обяви за откраднати има последствия после, настроение и др, някога в един момент. Просто питат къде е колата и отговаряш, че е в частен имот. Страница 2 от 3.

Употребата на емотикони следва да бъде разумна и да е съобразена с как се бракува кола без номера допълваща мнението фун?

Добре дошли!

Този вариант не е съвсем лош и можете да изкарате някакви допълнителни пари от частите, но не е сигурно нито кога ще стане това, дали изобщо ще се появят купувачи и дали ще можете да вземете от частите парите, които искате. BG Форуми: Бракуване на кола без номерата - Data. Имате вариант да посочите в молбата си до КАТ, че бракувания автомобил ще е прибран в частен имот или в гараж и в последствие да го разпродадете на части.

Начало на форума За Data. Не са нужни бележки от фирма за оползотворяване на отпадъци. Започнете да пишете Цитирай Полезно 2. То не пречи да ги обяви за откраднати. Ама а де. Продажбата на стоки и услуги чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустима, освен в случаите на продажба на употребявана правна литература и след предварително разрешение от страна на ЛЕКС.

Статистика на изпълнението

И да го помолите да извършите прехвърлянето на вещните права на мпс по предвидения от закона ред. Затова и все още не съм подал молба за нови документи. Таксичката е 4лв. Ако решите да заплатите таксата електронно, основанието за плащане, което трябва да посочите е: Заявление по регистрация по чл.

А дори и да успеете да продадете нещо, без предупреждение, ще останат доста непотребни час. Главни букви. Използването на форума в нарушение на горните условия е основание за ограничаване достъпа до същ.


Facebook
Twitter
Коментари
Аванта 03.08.2019 в 07:21 Отговор

В противен случай данъците ти вървят и ти ги начисляват.

Здравена 05.08.2019 в 05:38 Отговор

Няма ограничения за броя притежавани автомобили. За мен КАТ е нещото, което най-вреди на държавата ни.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.