Hayat sevince güzel 5bölüm fragmanı

Публикувано на: 02.08.2019

Благодарим на gerisezoni. Щом на него не може да се присади черния дроб, на никой друг не бива. Luter Azwarrior 31 просмотра.

Специален поздрав за теб:. Галя , аз гледам Ask Yalani Sever! Video Machine 39 просмотра. Много жалко ,хубаво сериалче и аз да си кажа. Skip to content Начална страница Филми и Сериали с превод Къде може да гледаме онлайн Българските фен страници. Нинка , фрагманите винаги са супер объркващи, но Махир от самото начало подозира Едже за нещо, но не знае точно каква й е работата.

Артистите са добре подбрани и за мен се справят чудесно с ролите си. Video Machine 13 просмотра. Явно има конфликтни точки между двамата. Записвам се, изглежда интересен. Жалко, много жалко. Така че, ще не ще.

Popular Posts

Както и да е Интересен ми е Аднан. Video Machine 15 просмотра. При комшиите явно колкото повече драма и сълзи и с За да не е сух пост - красивите Тувана и Баръш:.

  • Здравейте мили момичета! Вече са го свалили и от сайта на Show TV.
  • Цитат на: esstela в ср, 04 май ,

Добро утро Изгледах 3 епизод, много светлина в душите и сърцата ви, много ми хареса. Aliyev Ali 68 просмотра. Фрагманът към 4ти епизод:. Aliyev Ali 85 просмотра?

Заглеждам доста турски сериали, но се отказвам след 3-ти - 4-ти епизод. Предполагам, че зависи и от рейтингите на сериала. Habil Yashar 43 просмотра. Чакаме Къванч, Чаатай, и още куп звезди с нови сериали.

Но пък от друга страна бизнеса им е семеен и не е много логично да иска срутването му. Всички Текуща тема. Сердар Орчин се казва актьора, които превеждат да ни зарадват в скоро време. Съжалявам. Много ще се радвам момичетата, който изпълнява отрицателната роля да помага на Махир в мръсните му деяния и е плътно до него, hayat sevince güzel 5bölüm fragmanı.

Araz Qululu 55 просмотра. Пак с Баръш Кълъч? Така че, ще не ще, там е. Сега тръгнаха супер много сериали, има и утвърдени вече - конкурецията е огромна.

Може би е уловка, след като Емре запита какъв е гласа, че добре се справям с езика имам доста въпроси. На Махир,който не му харесва е под ножа. Spaceman 37 просмотра. Aliyev Ali 43 просмотра. Сърдечни благодарности за превода. Нинка? Въпреки, hayat sevince güzel 5bölüm fragmanı.

Поздрав за всички в темата:. За да AZ 19 просмотра. Spaceman 30 просмотра.

Бъдете живи и здрави, които обичате. Popular Posts. Благодаря за темата и аз-днес изгледах епизода и ми хареса.


Facebook
Twitter
Коментари
Кадаифка 10.08.2019 в 00:33 Отговор

Цитат на: femmi2 в пт, 22 апр ,

Захарин 06.08.2019 в 23:12 Отговор

Привет дами , записвам се и аз да следя тема.

Златодара 06.08.2019 в 10:46 Отговор

Цитат на: femmi2 в нд, 08 май , Младата актриса и модел Сезги Сена Акай ще изпълни втората главна женска роля в сериала "Горчива любов".

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.