Зимни гуми барум поларис 3 мнения

Публикувано на: 31.07.2019

Остава да падне сняг и да видим там как се представят. Куриерската кола и тя изчака половин час с мен, но след това, при положение че никой не се обади от АвтогумиБГ момчето от куриерската фирма си тръгна. Джантата служи само за илюстрация.

Пресен ДОТ та седмица на ,добре опаковани - предстои тестване, надявам се,че ще остана доволна. Това е станало сега в четвъртък, а не преди седмица. Това го предлагам само ако не държиш ужасно много на визията, защото това решение не е перфектно от естетическа гледна точка Просто е някакво решение за дилемата на колегата. И докато стигна тия лв ще съм сменил чифта гуми Хората си ги внасят от Австрия на по сезона,което мен ме устройва.

Избора по-горе е на базата на ADAC оценки.

Последно посещение: Пет дек 20, предвидимо управление, зимни гуми барум поларис 3 мнения. Най-голямото им предимство е,че са неразрушими, В момента е Пет дек 20. Posted October 23, моля влезте. Колата се кара много интезивно зимата в зимни условия и гумите вдъхват увереност и имат страхотно. Регистриране на профил Ако вече имате профил при нас?

Една от тях е свързана с гумите:.

Разнопосочни ламели, подобряващи устойчивостта на гумата върху лед и сняг. Стой далеч от нея. Не съм карал с Барум,но това е гумата за която съм чувал най-лоши отзиви до сега.

Recommended Posts

Странични канали подобряващи самоочисването на гумата от вода и кишав сняг 3. Дот исключително пресен. Posted October 20, Най-доволен съм от Goodyear UG9, това е най-добрата зимна гума, която съм карал.

Днес проверих Континенталките за мен са лв

Допустимите разлики са оцветени в зелено? Start new topic. Та сега вече изборът ми е. Being second is to be the first of the ones who lose. В същото време различната дълбочина на ламелите осигурява оптимизирано разпределение на твърдостта на протектора, чрез което се постига намаляване на износването му. Стар размер:.

Влизане в профила

Вашият нов профил бе създаден успешно! Тиха и държи пътя здраво, но е склонна към балони според мен е заради тежестта на колата, но го отбелязвам за да съм обективен Служебните са с всякакви марки. Posted December 5, Superexstatic Профил.

Report post. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки cookiesкоито помагат за пълната фунционалност на форума.

Ще останеш доста доволен. Това мен не ме притеснява никак защото най-големият зор зимата е като трябва да се копа зимни гуми барум поларис 3 мнения а там Савата може да направи за смях доста по-скъпи гуми лично мое мнение.

Регистрация на нов акаунт.

Регистриране на профил

Засега много добри, но колата съм я карал малко и то само на сухо и не мога да дам категорична оценка. Barthelemy St. Иначе за зимни си взех също Bridgestone DM-V1 ,които се представят много добре,но нямам впечатления извън пътя,а и не изглеждат много офроудски Posted October 21,

А за колегата, ще трябва да дадеш поне към лв за нови, още по-голямта площ за контакт осигуряват равномерно износване на Polaris 3 и по-висок пробег, който хвали Мишелин: Едно приятелче с toyota avensis. BG отговори: събота 01 ноември, зимни гуми барум поларис 3 мнения.

Подобреното разпределение на налягане. Успех и много доволни клиенти пожелавам!. Според м. Обявата не е моя и не познавам продавача. Бюджета не е твърд.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Когато проучвах преди покупката, ми направи впечатление, че добрите резултати на модела са конкретно с този размер. Kumho - нямам наблюдение. Ако си готов да дадеш 90лв на гума по-добре дай още по 20тина и си вземи Фулди , Фалкен , Файърстоун , Гиславед т. Благодаря предварително и извинете за лаишките въпроси Edited January 1, by Evlampi.

Сега за зимата искам да си взема нови гуми, че като преминавам през дупки са доста агресивни, но има добри отзиви за тях. Няколко пъти ходих до Силистра който е ходил знае каква е зимата там тази година ще им е втора, но повече от лв на гума не ми се дават, зимни гуми барум поларис 3 мнения.

Единствено ми прави впечатление, а не са "мръднали". Аз лично не ги харесвам тези гуми.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.