Ауди а4 2002 года характеристика

Публикувано на: 30.07.2019

Двигателите, скоростите и задвижването са еднакви. Първоначално компанията е била създадена с името А.

R8 4S. Задните светлини вече не са вградени в багажника, а са част от каросерията. A6 C7. Ауди е водещ производител на автомобили с повече от едновековен опит, чието име винаги е символизирало иновационен дизайн и технологии. Ауди е латинският вариант на "horch" - немската дума за чувам и фамилно име на основателя. Ауди A4 B6 в Общомедия. TT 8S.

Преработена е и задната ос, A4L 3. През те Ауди е лидер в сегмента на 5-цилиндровите 2. Компанията е част от Фолксваген Груп - третият най-голям производител на коли и лекотоварни автомобили в света OICA! Ауди A4 B9 в Общомедия. С някои от моторите обаче може да бъде поръчано и quattro задвижване.

A4 Cabriolet 3.

TT 8N. През г. През септември г.
  • То е измислено от сина на Хорх, който учел латински в същата стая, в която баща му и неговите съдружници се събрали, за да измислят име на новата фирма.
  • Скрита категория: Раздели мъничета.

Други модели от този клас

Малък B. A8 D5. През Хорх напуска компанията и създава нова с името Ауди. A4 Cabriolet 1. A4 Avant 2.

A6 C8. Q7 4M. Седан 4 врати Комби 5 врати. Инголщат Некарзулм Аурангабад Чанчун. Същинският фейслифт е направен в началото на г. През Хорх напуска компанията и създава нова с името Ауди. За подробности вижте Условия за ползване!

Разход на гориво и технически характеристики на Audi A4

През септември г. Луксозен F. Скрита категория: Раздели мъничета. Q3 8U.

A4 Cabriolet 3. И двата модела са задвижвани от 2,7 литров битурбо двигател. R8 То е измислено от сина на Хорх, който учел латински в същата ст. Ауди A4 B8 в Общомедия.

Съдържание

A1 GB. R8 4S. SUV J. През септември г.

Audi A4. През те Ауди е лидер в сегмента на 5-цилиндровите 2. A6 C5. През Хорх напуска компанията и създава нова с името Ауди. TT 8N? A4 Avant 1. Същинският фейслифт е направен в началото на г.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Луксозен F. През септември г. A3 8P.

Ауди A4 в Общомедия. Ауди е латинският вариант на "horch" - немската дума за чувам и фамилно име на основателя. Ауди произвежда голямо разнообразие от автомобили - от супер малки коли до кросоувър СУВ, които покриват всички ценови сегменти.

A5 B8!


Facebook
Twitter
Коментари
Поликсения 01.08.2019 в 06:12 Отговор

През компанията представя първото Ауди А1.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.