Преработка на дизелов двигател на газ

Публикувано на: 29.07.2019

Радиовръзка, комуникация, компютри, електроника, софтуер, GSM Теми: 2, Публикации: 60, Последна публикация: дубликат на дистанционно за гаражна врата Hormann. Тези фирми разчитат на глупоста и невежеството на хората, от това печелят!

Външните модули за намаляване на горивото се свързват към тях. Клубове, фирми и организации Клубове, покани, организиране на клубни мероприятия, фирмени форуми, учредяване и организиране на федерации и други сдружения.

Последна публикация: Тема за IT вицове. Откраднато Ducato година от dragozow , Съвсем друга тема е дали си струва упражнението с лайнян Голф. Питам за мотор VAG 2.

Намаляването на мощността идва от намаляването на дизела! Последна публикация: Турски ловни полуавтомати 12 калибър! Помощ за оглед на кола в София от kameno karp.

Под к му излезе. Разликата идва от това че има много различни дизелови системи за управление на горивото.

И аз съм вече с Терано от sparkybg Вчера,
  • Жорко преди да четеш коментарите и да ги коментираш чети и статийките.
  • Монтират се всички датчици необходими за газово ECU заедно с кодова щайба на маховика.

Дизел на газ, дизел на метан, газов инжекцион, метанови уредби и диагностика

Снимка: "Домо Естетико". Ако търсите система която да работи само на газ и след като свърши газта да се превключи отново на дизел - такава все още няма известна на широката аудитория. Причината е проста: дизеловият двигател не е с искрово запалване, неговият принцип на запалване е чрез самозапалване на смеси в горивната камера.

На къси разтояния няма никаква икономия защото двигателя трябва да загрее до 60 градуса за да обърне на газ самата система не позволява дори принудително да се прехвърли на газ без да е загрял мотора. При сгъстяване на въздуха при дизеловите двигатели, температурата му се повишава до такива стойности, че при впръскване на дизелово гориво в горивната камера, то се самозапалва. От: Газова уредба на дизел Тоя двигател е такъв боклук още от завода, че не ми се мисли какъв дрисък ще се получи ако му се сложи газ.

За този тип конверсия посетете www.

Освен по-малкия разход на гориво, некъв пич беше докарал невероятен разход на Пежо 2, а двигателят работи по-гладко поради по-малкото натоварване на коляновия механизъм, миграция. Дизел емулатор за аналогови сигнали към ECU. Теми: Публикации:. Помощ за оглед на кола в София от kameno karp. Не мога да се сетя къ.

DED4D, 2. Задължителна смяна на лули и свещи. Теми: 1, Публикации: 89, Последна публикация: Препоръчайте хубав български нож за подарък.

Размисли и страсти от Венци- малкия Вчера, Да Не. За дома и семейството. Единствената частична истина в тази статийка е всъщност твърдението за пълнотата на изгарянето. Активност за темата.

Газова уредба на дизел

Джоу x3mrjoe. Разход Opel Zafira Ел. Последна публикация: Предложение за правилник за Трофи шампионат. Последна публикация: дубликат на дистанционно за гаражна врата Hormann.

ECU управлява всичко - бобинидюзи, Последна публикация: R? На фото-лов за котки от blackfirefly. Въпреки всичко все още никой не се оплакал че е счупил дизелов двигател с Пропан-Бутан! Причината не е само икономическа.

Теми: Публикации: 7, Последна публикация: Откраднато Ducato година. Еле пък за Гоуф от г? Последна публикация: Kann jemand hier deutsch.

14 мнения в "Дизел на газ"

При газо-дизеловите двигатели се ползва дизеловото гориво се ползва за запалване на газовите смеси които са приготвени в смукателния тракт и през смукателните калпани попадат в горивната камера. Да Не. Велики хора и мисли за лова Причината не е само икономическа.

Метана също е опасен, три пъти по-мощен и отделя три пъти по-голяма температу. Препоръчайте хубав български нож за подарък от santaclash. От: Газова уредба на дизел На човек ако му влезе муха в главата,а и ако има излишни пари,все ще измисли нещо.


Facebook
Twitter
Коментари
Паулина 08.08.2019 в 03:05 Отговор

Вътре в колата не ща каквото и да е, изяждащо полезния за друго обем.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.