Спрей за нос за деца цена

Публикувано на: 28.07.2019

Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Употреба при депа: Продължителната употреба и предозирането трябва да се избягват, особено при деца. Pelavo ГрипАктив Синус за дихателната и имунна система ml сироп.

Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез:. Mucoplant spray овлажнява сухата носна лигавица и я предпазва от образуване на крусти. Шофиране и работа с машини При използване на този лекарствен продукт в съответствие с указанията, не се очакват прояви на някакъв ефект по отношение на способността за шофиране или работа с машини. Aboca Fitonasal Pediatric Спрей за нос х мл, абока, фитонасал, фитонасал педиатрик, спрей за нос, запушен нос, хрема, възпаление на носните кухини, грип, настинка, sprei za nos, fitonasal, pediatric, fitnoasal pediatric, aboca, aboka, hrema, zapushen nos, sprei za hrema, grip, nastinka,.

Продължителност на приложението: Назик кидс не трябва да се използва по-дълго от 7 дни, освен ако не е предписано друго от лекар или стоматолог.

Успешно добавен артикул в количката. Под 5 лв. Това помага на лигавицата да се възстанови по-бързо и улеснява почистването на носа от прах и секрети, синузит. Продължи пазаруването. Aboca Aboca.

Продължителното лечение може да предизвика увреждане на носната лигавица и хронично запушване на носа конгестия. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Не превишавайте дозата, посочена в тази листовка!
  • Бисквитки AddThis social sharing Remember me.
  • Настройки на бисквитките Приемам. Engelhard Arzneimittel Engelhard Arzneimittel.

Аналози на НАЗИК назален спрей за деца 10 мл

Нарушения на имунната система Много редки: реакции на свръхчувствителност обрив, сърбеж, ангиоедем. Nina Здравейте. Pohl-Boskamp GmbH. Това помага на лигавицата да се възстанови по-бързо и улеснява почистването на носа от прах и секрети, а също така предпазва от изсъхване на носната лигавица при пребиваване на сух въздух. Кависепт спрей за нос х15 мл, биошийлд, bioshield, цажисепт, kavisept, cavisept, sprey, spray za nos. Винаги използвайте това лекарство точно, както е описано в листовката или както ви е казал вашият лекар, фармацевт или медицинска сестра.

Под 5 лв. Ако сте пропуснали да използвате Назик кидс Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Цена: 7. Съдържание на опаковката и допълнителна информация. Общи нарушения и ефекти на мястото на приложение Чести: парене на мястото на приложение.

Може да харесате също

Съхранявайте на място, недостъпно за деца. От сайта Каталожна цена:

Theiss Mucoplant spray, D-r Theiss овлажнява сухата носна лигавица и я предпазва от образуване на крусти. Олинт Назален спрей 0. Вкарайте впръскващия накрайник в ноздрата, така че спреят да бъде във вертикална позиция и впръскайте веднъж. Спрей за нос за деца цена се комбинира със Спрей за гърло с мента или Спрей за гърло с лавандула.

Общи нарушения и ефекти на мястото на приложение Чести: парене на мястото на приложение!

В помощ на клиентите:

Синупрет екстракт мг x20 таблетки - Bionorica. Разгледайте и другите продукти от категорията Запушен нос. Терафлу Усилена Формула при простуда и грип х10 сашета - Novartis. Сърдечни нарушения Редки: сърцебиене, ускорена сърдечна дейност, повишено кръвно налягане; Много редки: неритмична сърдечна дейност.

  • Препоръчителна доза:.
  • Engelhard Arzneimittel Engelhard Arzneimittel.
  • Walmark Walmark.
  • Необходимо е да се избягва приложението му по време на кърмене, тъй като няма данни дали лекарственото вещество се отделя в кърмата.

Използваме ги, предназначена за деца на възраст между 2 и 6 години и затова не е подходящ за кърмачета и деца под 2 години. Ксилогел гел за нос 0! Каталожна цена: 9. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

Код: Назик кидс съдържа концентрация на активните вещества, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Ако не ci сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Кратка характеристика на продукта KB pdf. Действието спрей за нос за деца цена минути след прилагането и продължава до 8 часа?

Вашата поръчка

Pohl-Boskamp GmbH. Aboca Fitonasal Pediatric Спрей за нос х мл, абока, фитонасал, фитонасал педиатрик, спрей за нос, запушен нос, хрема, възпаление на носните кухини, грип, настинка, sprei za nos, fitonasal, pediatric, fitnoasal pediatric, aboca, aboka, hrema, zapushen nos, sprei za hrema, grip, nastinka,.

Строго необходими.

Тагове: Билка Чудодейка билков спрей за нос за деца запушен нос синузит спрей за нос хрема спрей за нос за деца. Продължителност на приложението: Назик кидс не трябва да се използва по-дълго от 7 дни, освен ако не е предписано друго от лекар или стоматолог!

Ако не ci сигурни в нещо.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.