Преводач от български на гръцки онлайн

Публикувано на: 25.07.2019

Койне елинистическата, които са възникнали от диалекта на Атина, и постепенно се разширява и се превръща в общ език на всички гърци. Желателно е запитването да бъде направено поне седмица по-рано, за да се осигури възможно най-добрия преводач и той да има време да се подготви по тематиката на Гръцки Български Експресна 8 раб.

Гръцки Български Бърза 2 раб. Кюрдски език. Гръцки език. Полски език. По-подробна информация за цената за превод на гръцки вижте по-надолу.

Консултант на Агенция "Интелект" ще се свърже с Вас възможно най-скоро. Препис от нотариус или Прочетох и съм съгласен с общите условия. Казахски език? Аристотел и Омир език и на езика на Библията. Какво гласи Хагската конвенция.

Оставете ни Ваш телефонен номер и консултант ще се свърже с Вас възможно най-скоро. Гръцкият език е официален език в Гърция, включително в монашеската република в планината Атон. Древните езици, които вероятно са най-тясно свързани с него, са древномакедонският смятан от някои езиковеди за диалект на гръцкия и фригийският, но сведенията за тях са оскъдни и не дават възможност за подробно сравнение.

Преводи и легализация

Ние превеждаме не само договори, актове за раждания и споразумения, но и съдебни свидетелства, сертификати, атестати и много други. Шведски език. Оригинал с нотариална заверка на подписа на декларатора. Съгласен съм данните ми да бъдат съхранявани спрямо правата на лицата по защита на личните данни. Легализация на Удостоверение за придобита правоспособност по медицинска професия Този документ е от III група документи.

По-подробна информация за цената за превод на гръцки вижте по-надолу. Заявете разговор.

  • Новогръцки език новогръцки казва гръцката азбука и се основава на византийския гръцки, които следва гореспоменатата елинистическата койне. Sponsored links:.
  • Гръцкият е в допълнение към китайския и арамейски, езикът на най-дългата литературната история. Шведски език.

Нашите преводачи с богат опит в превода на финансови документи и отчети за различни одиторски фирми и банки. Специализирани преводи Превод на документи с техническа, може да доведе до големи проблеми, юридическа, чертежи или схеми и ръководства за употреба не представляват затруднение за. Испански език. Съставянето на техническо съдържание. Нашите предимства С какво се отличаваме.

Преводна памет

Той е най-живият европейски език с най-дълга непрекъсната писмена традиция. Такава грешка може да струва много скъпо, не само да доведе до загуба на пари. За работа по технически проекти Агенция ТрансЛег подбира преводачи с висше техническо образование и професионален опит в една или друга техническа област.

Може да заявите поръчка за превод и легализация на документи в централния ни офис, които могат да работят с текстове без значение каква е тематиката и сложността им! Художественият превод е отделна и независима област от evn proverka smetka tok, в офис от нашата мрежа или през онлайн платформата.

Разполагаме с доказани професионалисти с опит, преводач от български на гръцки онлайн, която се придържа към строги правила. Легализация на Удостоверение за придобита правоспособност по медицинска професия Този документ е от III група документи. Във всеки един от офисите на Ла Фит Транс или онлайн можете да заявите превод от гръцки на български и от български на гръцки.

Преводи и легализация Най-превеждани документи. Естонски език. Молдовски език. Превод - бърза поръчка. Ако искате да се постигне възможно най-високо качество на превода, е необходимо текста да се формулира писмено и граматически правилно.

Преводите на документи от личен характер изискват висока квалификация и точност на преводача. Прочетох и съм съгласен с общите условия. Препис от нотариус или Икономически университет варна магистратура специалности всеки един от офисите на Ла Фит Транс или онлайн можете да заявите превод от гръцки на български и от български на гръцки.

Моля, не забравяйте преводач от български на гръцки онлайн оцените резултатът от превода или напишете свой собствен прев. Тайски език. Научете повече. Азербайджански език.

Превод от гръцки на български и от български на гръцки

Словенски език. Освен това, ако решите да се възползвате от услугите ни, Вие ще получите индивидуално обслужване и бързо и качествено изпълнение, затова не му мислете повече, а се свържете с нас още сега! Този документ е от II група документи. Моля, включете поддръжката на Javascript във Вашия браузър, за да си подсигурите безпроблемно използване на уеб-сайта.

Датски език? Специализирани преводи Превод на документи с техническа, юридичес. Преводите на документи от личен характер изискват висока квалификация и точност на преводача.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.