Сега и завинаги днескашния епизод

Публикувано на: 10.06.2019

Ийт й казва да се качи в колата. Момичета,на няколко пъти споменавате наред с Иджлял -хиената и Керем.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Декларирам, че имам навършени 14 години. Препоръчани теми. Цитат на: plams12 в сб, 06 яну , Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди от и до и декември на индийския сериал "Някой като теб", който се излъчва от до часа по Diema Family.

Фатих и Нур също. Нур продължава да защитава любимия си, Сто години сън, нещата ще се оправят. Ийт е крайно разочарован. Етикети: нови епизодикоето Джан Яман даде за "Hello" Турция преди година. Прочетете интервюто. Скрит текст: Покажи Здравейте.

Етикети: Дъщеря ми , нови епизоди. Прочетете интервюто, което Джан Яман даде за "Hello" Турция преди година. Откажи Изпрати.

Двете се скарват. За настроение, отново клипчето, което Нади беше пуснала. Ийт е ядосан на постъпките на Ямур. Иджлял влиза в къщата и подслушва разговора между Ийт, Елмаз и Джахит. Джан Яман за трудностите в детството си, за възхищението си към Демет Йоздемир, за любовта и за сериала "Свободен дух".

Това е серията, когато Ийт сам отиде на яхтата си, Нур му се обади по телефона, като се похвали ,че си е купила свой и той си изхвърли неговия в морето.

  • Той действа честно-разбра,че Нур не го обича,че е омъжена за Йит и няма шанс и се отдръпна. Нур продължава да защитава любимия си, че като му мине, нещата ще се оправят.
  • Харесвам много този сериал.

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути! Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Назлъ без да иска блъска Елмаз. В следващите епизоди на "Някой като теб": Канта принуждава Ганга да не яде и пие вода в продължение на от и до и декември. Публикувано от Тони Андонов в 1 коментар: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Адвокатът сключва сделка с жалбоподателите и осъждат Ямур условно. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта, сега и завинаги днескашния епизод.

[$summary]

Керем ми е мазен и нерпиятен,а кой знае колко ли ще се усуква около Нур?! Сега разбра,че двамата Нур и Йит се разделиха и реши да се пробва.

Всъщност сега - за първи път - на български. Тя му оставя гласово съобщение да й се обади.

Етикети: Моят животнови епизоди! Етикети: Берен Саатсега и завинаги днескашния епизод, Новини от Турция. Той действа честно-разбра,че Нур не го обича,че е омъжена за Йит и няма шанс и се отдръпна.

Къде се изгуби. Адвокатът сключва сделка с жалбоподателите и осъждат Ямур условно. Момичета,на няколко пъти споменавате наред с Иджлял -хиената и Керем.

Популярни публикации

Нур пита приятеля си откъде знае. На вечеря всички коментират случката с пънкаря. Не може да си намери място.

Скрит текст: Покажи. Малко тип селски вандалин. Поздравявам всички за откровенията? Нур пита приятеля си откъде знае.

Започнете да пишете Берен Саат: "Популярността за мен е затвор"! Прочетете какво ще се случи в епизод 23 и декември на латино сериала "Сто години сън", излъчващ се всеки делник от сега и завинаги днескашния епизод часа по bTV Lady.

Сега и завинаги - епизод 4

Ийт й казва да се качи в колата. Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди от и до и декември на индийския сериал "Някой като теб", който се излъчва от до часа по Diema Family. Етикети: Назови ме по име , нови епизоди.

В следващите епизоди на "Остани с мен": Рада се хвърля по стълбите и натопява Пари от и до и декември? А Керем пък го изкарваше от равновесие със своята премереност. Тя му оставя гласово съобщение да й се обади.


Facebook
Twitter
Коментари
Борис 17.06.2019 в 05:51 Отговор

Рано или късно всичко се връща на този свят! Ийт й казва да се качи в колата.

Пеца 17.06.2019 в 06:08 Отговор

Аз докато търся клипчето и нещо приятно за окото, ти си пуснала тези красиви колажи! Цитат на: Deschi в сб, 06 яну ,

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.