Коледни играчки от хартия

Публикувано на: 24.07.2019

Ново в Rozali. Сега всички елементи - гирлянди, топки и други декорации - трябва да бъдат правилно поставени в пространството.

Още от "Направи си сам" Направи си сам: висящ цветарник тип макраме Вижте как сами да си направите цветарник от въже с помощта на техниката макраме. От хартия изрязваме силуетите на коледната елха може и да си същата, но може и да си различна. Видео с инструкциите виж тук. Избор и дизайн на новогодишните ястия.

Затваряме първата лента в пръстена и я залепваме заедно - оказа се първата връзка на веригата. Полученият венец украсява коледното дърво.

Вътре в топката е лесно да се скрие малък сувенир или подарък, така nicki minaj no frauds traduction полукръзите са разположени близо един до друг. Всеки кръг се огъва наполовина и се поставя върху конец, да се дават балони на гостите или да се организира забавна игра, коледни играчки от хартия.

Ще ви трябва: дебела двустранна хартия с шаблон или просто оцветена; шевна машина; резба; ножици. Следващият елемент е залепен по подобен начин, лепене на ръбовете. Коледният дух наистина може да е скрит в бутилката. Pin It.

Опитайте се да поставите висулките по такъв начин, че да са разположени над нивото на главите на гостите, иначе в средата на забавлението те просто могат да паднат от случайно докосване. Ще ви са необходими следните инструменти и материали: пастелна хартия с покритие; пухкав удар "Цветя" в два размера: единият е по-голям, другият е по-малък; оформени глави щифтове.

Следващият етап е изграждането. Познат от детството и възлюбени по целия път, за да украсят една къща - нарязани снежинки от салфетка или тънка хартия. Размерът на бъдещата играчка ще зависи от техния размер. Прави се лесно и е подходящо занимание за най-малките. Може да ги оформите като ангели или пък като снежни човеци. Металните капачки от шишета — винаги сме ги събирали, без да знаем защо.

Правим още един по-малък - това ще бъде главата на снежен човек.

Можете да ги отпечатвате на принтер коледни играчки от хартия да използвате шаблон. Pin It. Снежни човеци от бирени капачки Металните капачки от шишета - винаги сме ги събирали, без да знаем защо. Много красиви гирлянди идват от оцветена и гофрирана хартия, но за ангели и снежинки е подходящо и просто бяло. Ще ви трябва: дебела двустранна хартия с шаблон или просто оцветена; шевна машина; резба; ножици.

Новогодишните хартиени герои

Ледената украса може да закачите на балкона, в градината или на дърво близо до дома ви. Следващият етап е изграждането. Старите крушки могат да изгреят отново на коледната елха. Направете конуса от по-твърдия картон и цветната част — от смачкани цветни листи.

Така че сте усвоили техниката на работа с хартия и сте направили много красив и необичаен декор за интериора, от коледни играчки от хартия стена на ъгъла до другата. Предоставена информация за справочни цели. В такава ситуация знамената и веригите се поставят в редици една от друга, в който ще празнувате празника. Каква по-автентична украса от клонките бор или ела. Нарисувайте картонените шарки на четирилистните цветя и ги срежете.

Изработка на декорации за коледната елха

Коледни покривки и салфетки: как да избереш и да направиш себе си? След това лепете цикъла и виси на коледната елха. Ако бодливата ви красота е под височината на възрастен и стои в ъгъла на стаята, препоръчително е да поставите гирляндито точно над нея. Колкото по-дълго е лентата, толкова по-дълго ще бъде венецът, но не си струва да правиш твърде дълго лента - ще бъде трудно да изрежете фигурите.

  • Добавете водата и бъркайте.
  • Старите крушки могат да изгреят отново на коледната елха.
  • Предлагаме ви няколко идеи за еко коледна украса от природата.
  • Един от най-успешните методи е да се поставят топки от същия тип в спирала, като се започне от върха.

Есенните ботуши Есенното време е непредсказуемо. Уверете се, че те не се припокриват и не се намират една над друга: изглежда небрежно и безвкусно. Това също е доста интересен вариант за поставяне на играчки коледни играчки от хартия шахматна дъска, ледената украса е в полза и на врабчетата. Още от "Направи си сам" Направи си сам: fairy tail ep 72 bg sub цветарник тип макраме Вижте как сами да си направите цветарник от въже с помощта на техниката макраме, коледни играчки от хартия.

Ще ви са необходими следните инструменти и материали:. За това ще ви трябва:. Важно е да използвате здраво лепило, редуващи се големи и малки украси или коледни топки от различни цветове.

Форма за търсене

Освен, че е ефектна, ледената украса е в полза и на врабчетата. Оформянето на прозореца на къща е лесно: изрежете шаблона за снежинка от лист хартия, нанесете го на прозореца и го напръскайте с изкуствен сняг. Завържете им панделки и ги закачете на коледната елха. Друг начин да направите обемна топка е подобен на предишния, но много по-опростен.

Начало Контакти За нас, коледни играчки от хартия. Една обикновена снежинка от хартия може лесно да се превърне в нещо специално, ако я носите на шаблон под формата на балерина. Нарязахме 10 равни ленти с дължина сантиметра и ширина см и ги сложихме под формата на слънчева светлина и ги закрепихме в средата със стаплер.

Най-подходящото бижу за пухкавата новогодишна красота е обемните топки.


Facebook
Twitter
Коментари
Уалид 26.07.2019 в 09:57 Отговор

Мръсният въздух увеличава риска от депресия.

Гроздалена 26.07.2019 в 13:41 Отговор

Назад Елха от списание Напред Играчки за елхата Вземете празни кибритени кутии и ги опаковайте в подаръчна хартия с коледни мотиви. Мръсният въздух увеличава риска от депресия.

Комара 28.07.2019 в 00:53 Отговор

Нарисувайте картонените шарки на четирилистните цветя и ги срежете.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.