Задачи по математика за 3 клас

Публикувано на: 24.07.2019

Вашата кошница е празна. Табла и флашкарти.

Числата от до Умножение на кръгли десетици и стотици с едноцифрено число без преминаване. Специализирала е в областта на управление на образованието. Текстови задачи. Научна литература.

Автор е на голям брой публикации, които разработват теоретико-практически проблеми на обучението по математика в 1. Сбор 1

Записване на числата до Задачи по математика за 3. Учебна литература. Събиране на числата до 1 с преминаване в реда на стотиците. Намиране на неизвестно делимо с числата до Текстови задачи с числата до в права и косвена форма. Права линия, начупена лин.

Обобщение и изходно ниво. Намиране на неизвестно делимо с числата до Била е заместник-декан и декан на Педагогическия факултет, а в периода — г.
  • Текстови задачи за умножение с числата до
  • Изваждане до с преминаване от стотици към десетици.

Още изгледи

Събиране на числата до 1 Автор е на повече от публикации, в това число и на учебници и учебни помагала за ученици от 1. Сбор 1 Действие деление. Връзка с Уча. Събиране и изваждане на числа до , които завършват с 0.

  • Първи раздел.
  • Предложените в него разнообразни задачи са естествено продължение на всеки урок от задължителната подготовка и формират навик за системно учене, както и траен интерес към математиката. Вашата кошница е празна.

Умножение на числата до с едноцифрено число. Атласи и контурни карти. Решаване на задачки. Изваждане до с преминаване от стотици към десетици. Справочна литература?

Именуване на геометрични фигури. Задачи от типа - Физическо възпитание и спорт. Числата , , , ,

Геометрични фигури. Образователни игри. Деление на двуцифрено и трицифрено число с едноцифрено число. Неизвестен множител и делимо с числата до Руски език.

Автор е на повече от публикации, в това число и на учебници и учебни помагала за ученици от 1. Деление с остатък с числата до Преработено съобразно новата учебна програма, помагалото улеснява учениците при усвояването на учебния материал. Предложените в него разнообразни задачи са естествено продължение на всеки урок от задължителната подготовка и формират навик за системно учене, както и траен интерес към математиката.

Текстови задачи с числата до без преминаване. Деление на двуцифрено и трицифрено число с едноцифрено число. Задачи за събиране и изваждане до.

Осми раздел Стара програма. Решени важни задачи. Учебна литература. Разпределително свойство на умножението до Помагала за национално външно оценяване. Четвърти раздел Събиране и изваждане с преминаване. Професионална подготовка.

Умножение на сбор с число. Човекът и природата. Текстови задачи с числата до в права и косвена форма. Да, искам!

Деление без преминаване на стотици или десетици с едноцифрено число. Химия и опазване на околната среда. Автор е на повече от публикации, в това число и на учебници и учебни помагала за ученици от 1.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.