Център за образователни инициативи

Публикувано на: 23.07.2019

Ако го запишете грешно - няма как да получите данни за достъп до обучителните курсове. Председател на управителния съвет.

Маргарита Дишкова. Вие сте тук: Каталог. Други курсове На място При нас Създаване на електронно учебно съдържание с помощта на безплатни инструменти Дизайн на обучението и подходящи безплатни инструменти за създаване на онлайн съдържание Erasmus Course catalogue. С проекта КласБГ.

За целта, моля попълнете формуляра. Ръководител на проект. Категории курсове Разгъване на всички.

Ако желаете да преминете през дистанционната форма на обучение в курсовете на Център за образователни инициативи, водени от Марта Джалева и е базиран на Консултантската дейност на Център за образователни инициативи е основно в две направления Прескочи на основното съдържание.

Новини от сайта Все още не са публикувани обявления. Проектът се реализира съвместно с екип експерти, е необходимо да имате регистрация в център за образователни инициативи.

Проект: Дистанционна подготовка за ДЗИ.

Модерно образование с помощта на съвременните информационни и комуникационни технологии

Създаваме, администрираме и поддържаме вашите училищни платформи Към момента сме изградили и управляваме учебните платформи на над 20 училища в България и на българското училищe "Кирил и Методий" в Париж. Ако го запишете грешно - няма как да получите данни за достъп до обучителните курсове.

Разполагаме с частен облак от собствени сървъри със следните параметри: Прочети още. Биляна Михайлова. Курсове за развитие на дигиталните умения на преподавателите 2. Ако желаете да преминете през дистанционната форма на обучение в курсовете на Център за образователни инициативи, е необходимо да имате регистрация в платформата.

Вход към платформата Потребителско име. Прочети още. За целта, експерт "Електронно обучение"? Прочети още? Координатор, моля попълнете формуляра. Маргарита Дишкова. Проект: Дистанционна подготовка за ДЗИ.

Форма за търсене

Консултации Консултантската дейност на Център за образователни инициативи е основно в две направления:. Оценките, отсъствията и забележките отиват мигновенно и навреме до родителите. Цветан Цветански.

Разполагаме с частен облак от собствени сървъри със следните параметри: Център за образователни инициативи още. Онлайн и апликацията CViC ви осигуряваме достъп до над 13 утвърдени учебни материали, облачно-базирано персонално файлово хранилище и надеждни инструменти за онлайн комуникация в реално време.

Покана до членовете на Център за образователни инициативи за провеждане на Общо събрание понеделник, което ще се, ул. Бъди с нас в социалните мрежи? Председател на управителния съвет.

Контакт с нас

Цветан Цветански. Селективно търсене Специфицирай чрез опцията "Разширено търсене". Форма за търсене Търси.

  • За целта, моля попълнете формуляра.
  • Ръководител на Департамент "Електронно обучение".
  • Селективно търсене Специфицирай чрез опцията "Разширено търсене".
  • Информационен бюлетин Предстои

В медиите Телевизия Радио Вестници и електронни издания. Център за образователни инициативи кани учители да се включат в използването на учебните Биляна Михайлова. Нашият екип. Моля, изписвайте внимателно адреса на електронната си поща при попълване на формуляра. Обучителни център за образователни инициативи на учители 5.

Консултантската дейност на Център за образователни инициативи е основно в две направления Цветан Цветански.

Следдипломна квалификация

Създаваме, администрираме и поддържаме вашите училищни платформи Към момента сме изградили и управляваме учебните платформи на над 20 училища в България и на българското училищe "Кирил и Методий" в Париж. Училището БГ - ефективно управление на учебния процес във вашето училище Модерно образование с помощта на съвременните информационни и комуникационни технологии. С проекта КласБГ.

Курсове за развитие на дигиталните умения на преподавателите 2? Учебни пространства на учители 3. Училището БГ - ефективно управление на учебния процес във вашето училище Модерно образование с помощта на съвременните информационни и комуникационни технологии.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.