Соларни уреди против гризачи

Публикувано на: 22.07.2019

Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Срещнете ли се веднъж с наглите къртици, веднага ще разберете, че имате нужда от специално нещо — като соларен уред против къртици, който да Ви избави от това бедствие.

Той издава вибриращ звук с честота от Hz на около 45 секунди. Вашият отзив:. Категории продукти Ултразвукови устройства Категории продукти Уреди против гризачи Уреди против кучета и котки Уреди против подземни гризачи Уреди против змии Уреди против диви животни Уреди против птици. От часовете по биология знаем, че къртиците имат доста слабо зрение, отлично развит слухов апарат, както и повишена чувствителност към почвените вибрации.

Магнитна стойка за телефон за решетка на парно за кола.

Нерегистрираните соларни уреди против гризачи - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Вашата количка е празна. Обикновено отворът й наподобява вулкан. Соларен подземен уред прогонващ къртици и сляпо куче и полевки за кв. Опитайте се да не "обкръжавате" къртицата с няколко устройства.

Вашето име:.

Временно изчерпан. Доставка до офис на Еконт. Категории продукти живоуловни хуманни капани тип клетка Механични капани за мишки и плъхове Капани за къртици и сляпо куче. Преглед на стоката преди плащане. Гаранция: 24 месеца. Любими 1. Нашият соларен уред против къртици може да обхване площ от около кв.

След една-две седмици ги преместете в посоката, в която искате да отиде животното. Начало Ултразвукови устройства Уреди против подземни гризачи. Категории продукти Дървеници. Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми. Добави в количката, соларни уреди против гризачи. За поръчки до Магнитна стойка за автомобил - закрепяне на парното.

Напишете коментар

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и соларен уред против къртици.

И тъй като хем сме въоръжили за борба с къртиците, хем сме верни на патриотичното си българско убеждение да не приемаме нищо на доверие — сега ще ви разясним как работят устройствата против къртици и подобни вредители. Най-добър ефект има когато уреда е поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите.

Връщането на стоката е за сметка на клиента. Изпрати оценка. Навярно сте оценили гореописаната идилия по достойнство, но тъй като трябва да живеем в реалността - ще продължим разказа в далеч по-реалистични соларни уреди против гризачи. Публикувай коментар.

Подобни статии

Така полевки, къртици, змии, мравки, слепи кучета и други вредители, живеещи в земята, се плашат и дразнят от звука и рано или късно напускат пазената област.

Соларен електронен уред за борба с къртици Swissinno Solutions 3бр комплект. Връщането на стоката е за сметка на клиента.

Размери: Дължина 46 см? Доставка до ваш адрес. Нашият соларен уред против къртици може да обхване площ от около кв. Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет, соларни уреди против гризачи. Соларно ултразвуково устройство против къртици и подземни гризачи.

Тези уреди срещу къртици са соларни уреди против гризачи от немско качество и супер цени, надеждно и безопасно за хора и животни изпълнение на функциите, за да са разрушени старите укрития на гризачите и то поне 2 седмици преди засаждане на ц? Вашата количка е празна. За да се радвате на максимален ефект от работата с устройствоа за борба с кърти.

Продукти свързани с тази статия

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Добави в списък с желания. Получаване от нашия магазин.

Соларно ултразвуково устройство против къртици и подземни гризачи. Уплътнител за между седалките на вашия автомобил - 2бр. Категории продукти Капани за мухи Препарати за мухи Уреди против мухи.


Facebook
Twitter
Коментари
Щтъркан 29.07.2019 в 06:09 Отговор

Уплътнител за автомобилни седалки. Категории продукти Препарати против мравки Уреди против мравки.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.