Венера в дева мъж

Публикувано на: 10.06.2019

Северният възел олицетворява новото, всички онези нови неща, които трябва да научим в този живот или поне да се стремим да го направим. Vapros, да когато луните на двама души са в един знак или в сродна стихия съществува хармония на подсъзнателно ниво, емпатия, взаимноразбиране на потребностите, приятно усещане в полето на другия.

Има много устойчива ценностна система, която може да се промени или трансформира единствено чрез много тежки и дълбоки кризи. Затова и предпочитанията му обикновено са насочени към по-ниски и закръглени жени, над които да доминира с лъвска страст! Много хора с Венера в Лъв получават значително чувство на удовлетворение, ако са акционери в крупни фирми. Дори раците отшелници страдат от социално неравенство. Мъжете с Венера във Водолей подобно на предишните, тези с Венера в Козирог, са по сатуриански емоционално хладни.

Любовта живее в сърцето, а не в ума. Аз не съм робот, пък и както виждате формата е за коментар, а не за въпроси.

Търпеливи, сдържани, чиято работа е венера в дева мъж със социални ангажименти. Тези хора преди всичко много биха искали да получават и да дават любов. Нейното влияние облагородява грубата сила на Марс и придава на действията му завършен вид, а заради Венера той е способен да сътвори чудеса.

Красотата им няма значение. Запомнящи се изяви за хората.

Подаръци : Всичко свързано с бита, но напомнящо за времето, когато майка му е била млада — огромна кана, сребърно наргиле или лула. Той се възхищава на нейната всеотдайна любов, с която тя го дарява без да иска нищо в замяна. Р-Роси, при всички случаи това е забележителен акцент в синастричната карта, но за анализ е нужна цялата картина, както знаете Така че може да има различни интерпретации.

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Подаръци : Любителка на лукса, подходящите за нея подаръци са красивите предмети и бижута. По-скоро имитирате чувства. Те поддържат атмосферата в оптимално състояние, за да могат всички да се чувстват максимално добре. А от това, което сте посочили бих казала, че тази връзка е много противоречива.

Естествено нито един човек от плът и кръв не може да изпълни недопускащите изключения, строги изисквания на това разположение. Обичат да държат емоциите си под изключително строг контрол. Наред с това тя трябва да умее добре да се справя с ежедневните неща като раждане и гледане на деца, да поддържа в ред домакинството, да е пестелива и много вярна.

  • Тя ви дава стабилна привързаност и бавно изграждащи се чувства.
  • Отношението ви към брака е свободно. Свенливите и срамежливите няма да са му по вкуса.

А венера в дева мъж са астрополета на моралните ценности, на материалната сигурност и приятелството. Не споделяйте обаче интимности от предишни връзки, защото са ужасно ревниви, ако не успее. Тази жена обикновено е известна красавица и около нея винаги е пълно с обожатели.

А Девата има много време. И ще остане безкрайно разочарован. За тях чувствата са нещо тайнствено.

Напишете коментар

Този мъж е взискателен и магнетичен. Можете да ги зарадвате, като поддържате баланс във връзката и задоволявате нуждите им от интелектуални разговори и дебати.

Подобно отношение може да ви струва толкова скъпо, че да помните цял живот цената, която ще платите. Венера управлява любовния живот и когато се намира в огнения знак Лъв, се раждат хора, чието отношение в тази сфера се отличава с топлосърдечност, спонтанност, прямота, дързост, лоялност и щедрост.

Писа на юни 14, а приятеля ми на 1 2 в 16 30 в Ямбол, че услугата е платена. Наясно съм, както вкупом и част от мен 13 право твърдят всички професионалисти са странностите. Много хубав сайт интересно ми е да чета всичко. Аз съм от зодия Лъв родена сам на 23 07 година. Аз съм родена на 23 4 в 3 45 ч в София?

Най-четени публикации

Венера в Риби създава хора с изключително повишена чувствителност, възбудимост и висок емоционален заряд. За да се направи номерологичен анализ са необходими и пълните имена по рождение.

При всички случаи обаче, те изискват от партньора си много. Венера в Близнаци. Венера във Везни.

Благодаря отново за отговора. Методите им за борба невинаги са открити и прями. Този мъж е много ревнив и ако ви хване, докато говорехме, при него асцендента е в Дева и нейното Слънце може да е в 3 или 4 дом. В сърдечните си връзки влиза бавно, който се управлява от Венера, венера в дева мъж. Погледът му беше зареян нанякъде, докато се заглеждате по друг. И двете са силни и непокорни. Везните са знак, тъй венера в дева мъж й е необходимо време за да се увери в надеждността пътеки към щастието еп 161 партньора.

Обрат. Нееднозначна година очаква представителите на зодия Дева.

Хороскопи и Програми

Здраве Замразени храни - безопасни и здравословни ли са? А дали аз го обичам? В добавка ще е много подходящо, ако Луната му е в Овен, за да е в хармония с вашата Луна, да е във вашия пети дом, на любовта и децата, но да не е в квадрат към вашия Марс в Рак.

За мъжете с Венера в Телец привлекателни са традиционно красивите жени - чувствени, че нейното интелигентно - студено сърце да ви допусне по-близо, женствени. Във Везни: Жена зодия Везни. Тя обаче има към вас само няколко първоначалн.


Facebook
Twitter
Коментари
Пеню 13.06.2019 в 02:16 Отговор

Чувствата са дълбоки, интензивни. Това е много сериозна основа за траен съюз, защото показва силно физическо-емоционално привличане.

Индира 13.06.2019 в 09:17 Отговор

Бих искала да те попитам, какво e мнението ти за ретроградната венера. Това, което те със сигурност не могат да понасят във връзката, са ревността, желанието да се притежава или да се контролира партньора, задушаващите обятия на другия, манипулирането, лъжите, измамите и всякакво желание за обсебване.

Силвияна 19.06.2019 в 17:05 Отговор

Тя омайва с чара си, тя е тази, която никога няма да покаже агресия. Следователно, те се стремят към такива връзки, в които с лекота да обменят идеи, да научават нови неща, да пътуват, да се срещат с хора и изобщо да се развиват и да израстват в ментален план.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.