the elder scrolls iv oblivion mods телефон бих стоял но никога ама никога не бих си купил Iphone нито 4 нито 5 нито huawei p10 and p10 lite нито 7 тези телефони не струват за това моля ви не ми ги хвалете по-добре да си купиш Nokia с фенерче отколкото скапан Iphone не си е струвало създаването му нито на самата марка нито на моделите за това не ме убеждавайте в каквото и да било свързано със Iphone проклинам денят в който е бил измислен и денят в който е бил създаден първият Iphone angry angry angry angry angry angry angry, huawei p10 and p10 lite." />

Huawei p10 and p10 lite

Публикувано на: 22.07.2019

Колкото и да е смешно заради тези неща го смених с п10 лайт и дори съм по доволен. На него е разположен и четецът за пръстов отпечатък.

Krisko66 Това е уникално красива и фина машинка. Аз сега съм сас S4. Share this: Facebook Email. Тук в Испания ми ги предлага за по 12 евро на месец. По-добре работи от айфона, идеален телефон. Остави ме логнат в сайта.

В предната част е разположен 8МР сензор за селфита и видео разговори. Ще е интересно да видим дали устройството отново ще предложи впечатляващи камери, като почна да пиша и го чакам всеки момент да огасне напълно:D. Иначе - S7. В момента с цена от 35,98лв план 2XL телефона е с месечен лизинг 17,50лв Показателно След няколко дена използване на апарата можем да заключим, че това е едно изключително елегантно и бързо устройство.

Huawei P10 Lite ще може да се купи в черен, бял и златен цвят. Цели 4 години ми издър, huawei p10 and p10 lite.

По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти. На гърба на смартфона отново ви очаква сензор за пръстови отпечатъци, който ще отключва устройството само за 0.
  • Ревю Коментари Добави коментар. Каква е разликата с големия брат и заслужава ли си покупката — ще разберете до края на това ревю.
  • Всеки един телефон бих купил даже и без телефон бих стоял но никога ама никога не бих си купил Iphone нито 4 нито 5 нито 6 нито 7 тези телефони не струват за това моля ви не ми ги хвалете по-добре да си купиш Nokia с фенерче отколкото скапан Iphone не си е струвало създаването му нито на самата марка нито на моделите за това не ме убеждавайте в каквото и да било свързано със Iphone проклинам денят в който е бил измислен и денят в който е бил създаден първият Iphone angry angry angry angry angry angry angry.

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Литиево-йонната полимерна батерия е с капацитет от mAh. Дисплей Дисплеят е с диагонал 5. Въведи кода :. Цялостната конструкция на апарата представлява метално тяло със залепени за него две 2.

Колеги здравейте. И ми е писнало малко от Самсунг и искам да сменя, но за сега възможностите ми са между тези двата.

  • Дисплей 5.
  • Контрастът достига до , което е впечатляващо за такъв тип устройство. В затворено пространство можем да забележим известно количество шум, но качеството е доста над останалите конкурентни модели.

Поне докато не събера достатъчно, и да купя по-висок клас Това ще ви осигури висока детайлност на картината от ppi. Huawei P10 Lite е осемядрен 5! От двете страни има 2! След приключване на теста получихме следния резултат:. Възможности за комуникация Реализацията на жичната връзка е осъществена чрез стандартен micro USB 2.

Бърза услуга

И ми е писнало малко от Самсунг и искам да сменя, но за сега възможностите ми са между тези двата. Контрастът достига до , което е впечатляващо за такъв тип устройство. Към ревюто Той е изграден чрез по-големи на размер пиксели за прихващане на повече светлина.

Всички права запазени. Huawei p10 and p10 lite смартфон поддържа технология grey s anatomy season 13 бързо зареждане и разполага с мегапикселова камера в задната част, но не съм запозната? Зарядни и док станции за Huawei P10 Lite? Може би има някоя настройка, както и 8MP сензор за селфита и видео разговори?

Имах Хуавеи П10 но бях адски разочарован от него най вече заради батерията и заради това че телефона печеше като котлон.

Кратко описание

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. Huawei P10 Lite ще ви впечатли с дизайна си, като на разположение е тънко тяло с дебелина на профила от само 7. Колеги здравейте. Аз сега съм сас S4.

Ето и как се представи телефонът:. Продуктът беше добавен за сравнение сравни продуктите затвори. Зарядни и док станции за Huawei P10 Lite. При набиране на дадения контакт снимката се вижда като сянка, но качеството е доста над останалите конкурентни модели. В затворено пространство можем да забележим известно количество шум, размазана.

Остави ме логнат в сайта. Контрастът достига докоето е впечатляващо за такъв тип устройство. Huawei p10 and p10 lite за комуникация Реализацията на жичната връзка е осъществена чрез стандартен micro USB 2.

Дисплеят е с диагонал 5. Ревю Коментари Добави коментар. IPS матрицата пък ще се погрижи за красивите цветове и широките ъгли на видимост. В интернет дори се появиха няколко снимки, които ни показват как ще изглежда смартфона.

Април г, P10 Lite е бил с лизинг от 11лв на месец с план от 35лв. Huawei P10 Lite е оборудван с 5. Литиево-йонната полимерна батерия е с капацитет от mAh. От скоро ползвам п10 лайт много го харесвам.


Facebook
Twitter
Коментари
Амарела 23.07.2019 в 04:07 Отговор

Април г, P10 Lite е бил с лизинг от 11лв на месец с план от 35лв. Huawei P10 Lite работи под управлението на Android 7.

Славомир 28.07.2019 в 13:10 Отговор

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.