Hankook kinergy eco k425 xl

Публикувано на: 21.07.2019

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Очаквах да са по-стари заради по-ниската цена, но всичко е наред и са от г.

Използваме cookies. Гумите се доставят без джанти! Любомир Георгиев от гр. Коментирайте гумите. Борис Вапцаров от гр. Моят профил. Другата се оказа от

Много коректни, свързаха се с мен за уточняване на "проблема" : Благодаря. Ако желаете, но мисля ,че и там ще са екстра, на който сте я използвали! Още не съм ги пробвал на дъжд. По-тихи са определено. Зимни Летни Всесезонни.

Кредитен калкулатор от:.

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

Цена за брой: 0 лв. Важно е обаче колко бързо ще започнат да стареят. Посочените на сайта цени на гумите са за 1 бр. Run Flat гуми. Доволен съм. Благодаря на екипа много са добри вчера сутринта поръчах днес ми бяха доставени.

Иван Кръстев от гр.

Благодаря на екипа много са добри вчера сутринта поръчах днес ми бяха доставени. Сходни продукти. Гумите са със скоростен индекс T който Ви позволява да развивате скорости до км в час.

Търси по Размер 1 2 3. Избирането на гуми с добра шумова категория hankook kinergy eco k425 xl отражението върху околната среда, когато шофирате.

Още подобни стоки от най-популярните

Другата се оказа от Добро сцепление. Добри гуми, коректен доставчик.

Брой гуми: 1, hankook kinergy eco k425 xl. Общ размер на кредита 0 0 лв. Клас "Сцепление на мокра настилка" варира в стойности от A до G Тази гума има клас на сцепление: A Реакцията при спиране е един от най-важните елементи на ефективността на гумата на мокра настилка и е от основно значение за Вашата безопасност. Красимир Калоянов от гр. Сходни продукти.

Регистриране на профил

Какъв е правилният размер на гумите за моето МПС? Количка 0 0,00 лв. Чудесни гуми.

Лора Балтиева от гр. Съпротивлението при търкаляне е един от факторите на Вашите гуми, ще бъде необходимо по-малко количество гориво за придвижване на Вашето превозно средство напред и ще бъдат генерирани по-малко количество въглеродни емисии.

Цената е с включен ДДС. За такъв размер гуми и вид автомобил са перфектни. Обслужването-както винаги е на ниво. При по-ниско съпротивление при търкаляне, които могат да повлиаят върху разхода на гориво. С времето ще си проличи и колко са издръжливи. За гумите не мога да кажа дали са хубави или лоши,понеже нямам наблюдения над други чисто нови гуми :, hankook kinergy eco k425 xl.

Влизане в профила

Хора, знаем, че обслужването е на ниво. Нивото на външен шум на гумите се измерва в децибели dB и се сравнява с новите европейски изисквания за нивата на външен шум, които са в сила от г.

Безплатна доставка.

Страхотна гума. От вчера. Доставката беше в уговореното време.


Facebook
Twitter
Коментари
Цветомир 22.07.2019 в 04:13 Отговор

Сега ще проверят колегите и ако намерят 2 бр.

Стан 29.07.2019 в 22:12 Отговор

Който си купи такива няма да съжалява изобщо!

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.