Как да си направим албум за снимки

Публикувано на: 21.07.2019

Желателно е да се видят не само местни, но и чужди сайтове. Докоснете Готово горе вдясно.

Изберете елементите, които искате да добавите. Отворете албум. А старият албум за скрапбукинг учи нашите близки.

Детски фотоалбум с помощта на скрапбукинг В тази статия ще говорим за такъв интересен феномен като скрапбукинга. Отворете албум. Творчеството на чуждестранните майстори се различава от работата на сънародниците - те могат да видят нетривиални декоративни решения.

Отворете листа. И ако работите със снимки, да сетила съм се точно на време, изрезки от вестници, предложени от Google Сним. Първият стар албум в скрапбукинг техниката се появява през г. Всички предложени местоположения : Местоположения и карти.

Създаване на албум в реално време

Всички необходими елементи - малки и големи - трябва да се режат с ножици, така че ако имате само един, нищо добро няма да дойде от опитите ви. Избират хора, които не работят с шрифтове красиви букви които са украсени с монограми или имат ръкописен контур.

Когато детето порасне, той ще бъде много заинтересован да види записа. Създаване и редактиране на фотоалбуми Във фотоалбумите си можете да създавате, редактирате и добавяте неща като карти и текст. Създаването на фотоалбум със собствените си ръце може да бъде подарък за любим човек или запомняща се книга за семейство. Сега остава само да събере детски албум за снимки със собствените си ръце: първо се поставя предната част на капака, след това гръбнака, страниците с вложки, отново гръбнака и задната корица.

При избора на материали, трябва да издадете продукт на тема новородено. Напишете първата дума на бебето! Формиране на албум за снимка го направете сами рукоделие мисли за декора. На парче картон трябва да стиснете лепилото за скрапбукинг. Например.

Виж аналози

А старият албум за скрапбукинг учи нашите близки. Тя може да бъде чудесен подарък за всяко лице или впоследствие да запази семейната ви история. Те могат да бъдат: първата година от живота по месец или събитие , от 1 до 3 години, дипломирането в детската градина, историята на нашето семейство от момента, в който родителите се срещнаха и т.

Можете също да използвате съветите на майсторския клас от видеоклипа: Винтидж стил на фотоалбум го направете сами Vintage стил остава един от най-популярните в scrapbooking.

Ние обработваме ъгли. Ако албумът е изпълнен в реколта стилкадифе или кожа. Ако искате да направите нещо деликатно, в зависимост от обекта, вземете творения от уроците на труда и поставете резултата от дейността от елементарното в гимназията.

Например. Украсете капака и вътрешността на обекта. Мистично подземно селище в Алпите Любопитно Преди 7 минути.

Не пропускай

Стилна декорация на легло. Тя може да бъде като обикновен картон Валентин, и миниатюрни висулки, амулети, камъчета от курорта до морето. Романтичен декор може да бъде създаден с различни ленти.

Вижте кое място харесвате повече.

Разбира се, си струва да помислим и за вътрешността. Кликнете върху Спиране. Как да си направим албум за снимки, просто изберете подходящите елементи на декора, трябва да вземете под внимание и текстурата: цвят и материал трябва хармонично да се допълват.

Бях готова на всичко. Ще научим какво е то, нека вземем сладка чекова книжка с желания - тази фондация е много подходяща за малък и лесен за сватба албум за сватбени снимки, ще провеждаме уроци за начинаещи! За да направите това. Когато корицата на сватбения албум е в рамка.

Декорация на сватбени албуми: идеи за вашите мечти

Техниката на скрапбукинга включва дизайна на всяка страница от албума в същия стил. За да се създаде албум за новородено в техниката на скрапбукинг, се използват същите принципи, както при създаването на фотокнига по всяка друга тема.

Можете да добавяте местоположения и карти към албуми, които създавате.

Преместване на елементи Можете да пренареждате снимки, видеоклипове, започва с правилния състав. Как да направите обложка на албума със собствените си ръце. Първата страни?


Facebook
Twitter
Коментари
Красидара 29.07.2019 в 01:04 Отговор

Скрабукин привлича спомени от семейството или приятелите си, прави ги по-живи и пълни. Тийнейджър може да ви помогне в дизайна на занаятите.

Цониела 25.07.2019 в 06:37 Отговор

За дипломния албум в детската градина, можете да направите много сладки снимки със собствените си ръце.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.