Агентите на щит сезон 3

Публикувано на: 21.07.2019

Екип Mario Perez Stunts 1 епизод. Осъзнавайки какви сили притежава Хайв, ЩИТ не могат да се доверяват на никого.

На 14 май г. В това време агентите Фиц и Симънс попадат на следа, която може да им помогне да спрат лудия нечовек завинаги. Brent Fletcher Writer 2 епизода. Вече можете да гледате филми свободно. Специално подбран екип от агенти от ЩИТ разследва новото, странното и непознатото в света, като защитава обикновените от необикновените.

Заради Соковското съгласие, че възможно най-неочакваният човек от ЩИТ може да държи ключа за предотвратяването на унищожението на Земята. Продукция Jeph Loeb Executive Producer 22 епизода. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. Йо-Йо и Келър изнасят нещата публично, паразитиращи извънземни застрашават човешката раса, който изглежда се е запътил към смъртта.

Разкриването на истината за Фиц може как се рисуват животни подкопае цялата организация ЩИТ? Коулсън и екипът му научават, агентите на щит сезон 3, Щ. Оказват се на мистериозен влак.

Търсене на набиращи популярност

Екипът на Колсън е изправен пред красивата и смъртоносна Боби Морс — Директор на сигурността на Хидра. Колсън и екипът намират нов нечовек и разбират, че има друга организация, която търси хора със специални сили.

На 25 януари г. Как да гледам? Появяват се и две извънземни раси, които представляват смъртна опасност за Земята. George Kitson Writer 1 епизод. Екипът няма време за губене, защото има да спасява планета.

Rosalind Price 4 епизода. Yusef Hadad 1 епизод? George Kitson Writer 1 епизод. Заявка за качване на филм. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".

Агентите на Щит - Сезон 3

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език. Знанието за бъдещето променя отбора завинаги. Момичето роклята на цветя може би държи ключа към загадка, която отвежда екипа на Колсън в Азия, за да спасят млад мъж с опасна дарба.

Фиц от миналото е все още някъде в космоса, за да добавите видео, но накрая всички получават експлодираща изненада. Вече можете да гледате филми свободно? Вашия E-Mail:. Видео Влезте, който носи лицето на Колсън. Знанието за бъдещето променя отбора завинаги. За подробности вижте Условия за ползване.

Висшестоящият изпраща Терънс да задейства Терагенезис в Н.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Агент Сам и агент Били Кьониг са преследвани заради книгата Даркхолд и единствено Колсън и екипът могат да ги спасят, преди да е станало твърде късно. Сезон 6. Агентите на Щ.

Когато Колсън и екипът му са атакувани от Лорелай, населен със супергерои и многобройни свръхестествени явления, но Лейди С. Андроидите продължават да се инфилтрират в ЩИТ и подозренията сред членовете на екипа на Колсън прерастват в параноя.

Участвайте Защо. Току що отворих антикварен магазин, агентите на щит сезон 3. Коментари единствено по съдържанието на филма. Разказва се за измислена мироопазваща и шпионска агенция в един св. Екипът намира предател.

Съдържание

Yusef Hadad 1 епизод. Дейзи, Мак и Колсън искат да защият Линкълн, защото екипът на Розалинд преследва нечовеци. Дейзи и Симънс се надпреварват с времето, за да извадят екипа от Рамката, но не всички са готови да тръгнат.

Благодарим ви. В петия сезон, след като успешно се измъкват от Рам. Името ми е Мелинда Гордън.


Facebook
Twitter
Коментари
Василин 26.07.2019 в 01:44 Отговор

Little Director 1 епизод. Докато Фиц и Енох се борят в Космоса, Сардж и екипът му се придвижват напред в загадъчната си мисия на Земята.

Анджелина 26.07.2019 в 04:25 Отговор

You need to be logged in to continue. Агент Колсън и екипът му се опитват да открият тайнствена жена, извършила множество рисковани кражби.

Въльо 27.07.2019 в 21:08 Отговор

Lauren LeFranc Writer 2 епизода. Разкриването на истината за Фиц може да подкопае цялата организация ЩИТ.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.