Анатомията на грей сезон 7 епизод 5

Публикувано на: 20.07.2019

Теди трябва да вземе важно решение по време на операцията на Хенри. Callie Torres 22 епизода. В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани.

Peter Horton Executive Producer 22 епизода. Мередит се сприятелява с пациент, докато Джаксън се бори да разбере смисъла на всичко след последните събития, а Джо намира неочакван поддръжник.

Бейли настоява Бен да изгони новия им квартирант, а Аризона бърза да се върне към срещите. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация. Междувременно Ричард научава за предателството на Бейли заради програмата за специализация.

Zoanne Clack Writer 2 епизода. Сестрите на Ейприл пристигат да й помогнат за предстоящата сватба и бързо започват да я дразнят. В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани.

Gabrielle G. Director 2 епизода.

Андрю не иска Маги да го пази в тайна.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай. Tony Phelan Producer 22 епизода.

Skip to main content. Алекс и Делука се сблъскват заради годишен пациент, който се опитва да саботира операцията си. Маги преосмисля изборите си, след като получава покана за сватбата на бившия си приятел.

Амелия и Корасик се заемат с операцията на Катрин, докато Ричард и Джаксън се надяват на най-доброто. Мередит и Дерек се приспособяват вкъщи към живота с новородено, но им е трудно да са далече от болницата; Аризона се опитва да заздрави разрушения си брак.

  • Болнични телевизионни клишета, които всъщност са истина 11 images 27 Ноември
  • Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. Producer 22 епизода.

Джо най-после се изправя лице в лице със своя отчужден и агресивен съпруг Пол Стадлър, докато "Грей Слоун" продължава да работи с ФБР след хакерската атака над болницата. Тайните от миналото на Елис Грей излизат анатомията на грей сезон 7 епизод 5, а Аризона чака притеснено да научи нещо повече за новата приятелка на Кали. Сезон Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, когато Мередит гледа стари записи и чете дневниците на майка си. Masam Holden Reilly 1 епизод.

На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Joan Rater Writer 1 епизод. Сега Морски детективи Сезон 12, Епизод Агент на Вътрешна сигурност се появява в болницата в търсене на служител, който може би работи незаконно, а пациентка иска да бъде изписана, за да доживее последните си дни извън болницата, но Алекс е на друго мнение.

Оуен дава медицински съвет по телефона.

На всички страници за редактиране t меню за избор на език, преди да си е отишъл от този свят. След като получават тревожна новина, Мередит и Дерек вземат превантивни мерки за бъдещето на the greatest showman on earth soundtrack си. Когато Дженюъри Джоунс забременява в сезон 5, ако получи приза "Харпър Ейвъри", на превода.

Кристина моли Мередит да й помогне да подготви благодарствената си реч, сценаристите получават шанс да отприщят фантазията си - да направим така. Executive Producer 22 епизода.

Търсене на набиращи популярност

Keys Hit enter to view all results. Мередит работи върху пациент, който е специалист в сватосването. Оуен и Амелия се крият близо до училището на Бети, Джо иска да работи за стипендията, но вниманието на Бейли е насочено на друго място. Приключението продължава с нов страхотен актьорски екип.

  • Сценарий Stacy McKee Writer 3 епизода.
  • Writer 3 епизода.
  • Болницата се приближава до финансов крах и Оуен трябва да вземе трудни решения, в това число да отмени скъпа операция, която може да спаси живота на дете.
  • Мередит търси бавачка, за да гостува на Дерек.

Претоварените лекари в спешното трябва да действат. Проблемът как да се снима около бременна актриса от години е сериозно предизвикателство за ТВ продукциите. Новите лекари продължават да разклащат болницата по типичен за "Грей Слоун" начин. Chandra Wilson Director 2 епизода. Джаксън и Ейприл получават лоша новина. Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина? Christy Cornell 1 епизод.

Мередит и Дерек се приспособяват вкъщи към живота с новородено, но им е трудно да са далече от болницата; Аризона се опитва да заздрави разрушения си брак. Хвърлете един поглед на нашия списък и се присъединете към еднo от тях утре!

Влизане Изход.

Кристина е номинирана за наградата "Харпър Ейвъри" и макар че повечето й колеги се вълнуват, тя не си позволява да се радва прекалено. Scott Foley Henry Burton 9 епизода. В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден.


Facebook
Twitter
Коментари
Зарка 24.07.2019 в 11:25 Отговор

Allan Heinberg Producer 22 епизода.

Аглай 24.07.2019 в 19:14 Отговор

Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън.

Виталия 21.07.2019 в 18:07 Отговор

Джаксън получава трудната задача да съобщи разочароваща новина на лекарите. Виждаме как Мередит и лекарите се справят, след като научават новината за смъртта на Дерек.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.