Кино горна оряховица програма

Публикувано на: 18.07.2019

Почти четири десетилетия след като е пуснал първа кръв, Силвестър Сталоун се завръща като един от най-великите екшън герои на всички времена — Джон Рамбо. Ще разберете от 20 септември в киноЛатона.

Очаквайте "Джуманджи: Следващо ниво" в киноЛатона този декември. От фирмата уточняват, че на дневните прожекции ще се допускат деца без придружител, но те трябва да са на възраст над 8 години.

Купуват солен паламуд и чироз на рибната борса Най-евтина цацата- 3 лв. Влезте в играта! Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдърмен.

Очарователният му характер не остава незабелязан и двамата започват същинско приключение в кампанията! Но ето, че се случва чудото.

Благодарение на фалшива диплома от бизнес университет, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдърм? Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие. Вижте нов нецензурен трейлър на екшън комедията "Ченге под наем" с кино горна оряховица програма на Дейв Батиста и Кумейл Нанджиани. Скандалът с апартаментите. Може би затова Queen са все така любими на различни поколения и култури и си остават глобален феномен. Филмът е озвучен на български и безкрайно емоционален?

Малката Сиджей е новото попълнение в глутницата и ще има нужда от неговата безкрайна обич и подкрепа! Contact The Business. Българска яхта потъна в Кавала, издирват собственика.
  • А вие кой филм очаквате повече?
  • В киноЛатона от 2 ноември Изминаха повече от 25 години от смъртта на вокалиста и незаменим лидер на Queen Фреди Меркюри, но музиката му е все така жива.

Най-четени

Повторното ограбване на КТБ. Един месец до ЦарЛъв! Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдърмен. Най-голямата заплаха за Галактиката идва отвътре. Очаквайте "Терминатор: Мрачна съдба" в киноЛатона от 1 ноември. Очарователният му характер не остава незабелязан и двамата започват същинско приключение в кампанията!

Дали ще успее да спаси човечеството от тотално унищожение?

  • Най-свежото лятно киноизкушение идва в петък, 21 юни!
  • Залата е с капацитет 50 места, с опция за допълнително поставяне на столове при голям зрителски интерес към дадена прожекция.

Аладин - 24 май в киноЛатона на 3D в дублирана и субтитрирана версия. Очаквайте "Терминатор: Мрачна съдба" в киноЛатона от 1 ноември. Гледайте новия трейлър на "Мъже в черно: Глобална заплаха". Очаквайте новите приключения на Ред и компания да долетят в кината това лято. Влезте в играта, кино горна оряховица програма. В пътешествието си среща птици от своя вид и открива кой всъщност е.

Opening Hours

Ще намери ли пътя към дома ЗагубениятЙети? По три едноактни пиеси на Камен Донев. Но ето, че се случва чудото.

Kinopolis Iskra Veliko Turnovo. Вижте последният трейлър на деветия кино горна оряховица програма на Тарантино "Имало едно време Кино Palace ул.

Настава моментът младежът да се изправи срещу предизвикателството и да се превърне в героя, което е важно за Питър. Отговорите се намират далече сред звездите. Докато появата на нов злодей - Лешояда Майкъл Кийтънкойто трябва да бъде?

Партийните субсидии. Очаквайте в кината от 21 юни! Аладин - 24 май в киноЛатона на 3D в дублирана и субтитрирана версия. Когато четирима въоръжени крадци са убити по време на опит за грандиозен обир, техните вдовици, които нямат нищо общо, освен дълговете, останали след тяхната криминална дейност, поемат съдбата в своите ръце, за да изградят бъдеще по свои собствени правила.

Филмът е озвучен на български и безкрайно емоционален. Новата кинозала се намира в Младежкия дом на първия етаж. Цените на билетите ще бъдат публикувани срещу всеки филм на програмата. Очаквайте новите приключения на Ред и компания да долетят в кината това лято. В киноЛатона от 2 ноември След тежка катастрофа на състезателната писта, Уийли обикаля града като такси и има зад гърба си купчина дългове. Отговорите се намират далече сред звездите, кино горна оряховица програма.

По три едноактни пиеси на Камен Донев. КапитанМарвел - 8 март в кино горна оряховица програма на 3D Капитан Марвел разказва за Керъл Данвърс, след като Земята е въвлечена в галактическа война между две извънземни раси.

Последни новини

Впуснете се в най-незабравимото пътуване в киноЛатона от 12 юли. Очаквайте в кината от 21 юни! Вижте новия трейлър на деветия филм на Тарантино "Имало едно време Когато четирима въоръжени крадци са убити по време на опит за грандиозен обир, техните вдовици, които нямат нищо общо, освен дълговете, останали след тяхната криминална дейност, поемат съдбата в своите ръце, за да изградят бъдеще по свои собствени правила.

Kinopolis Iskra Veliko Turnovo. Джеймс Камерън, Арни и Сара Конър се завръщат. Благодарение на фалшива диплома от бизнес университет, втори ша.


Facebook
Twitter
Коментари
Мария-виктория 26.07.2019 в 08:57 Отговор

В програмата на Латона Синема за Горна Оряховица ще бъдат залагани актуалните филмови заглавия, които се прожектират в цялата страна.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.