Nero express free download for windows 10 64 bit

Публикувано на: 15.07.2019

ZoneAlarm Free Firewall Осигурява страхотна защитна стена за по напреднали потребители. Аз го ползвам, супер е Download.

Докладвайте този коментар. Winamp Най известният. Предложения за допълване приемате ли? Включва онлайн споделяне на снимки и възможности за редактирането им Download. Абонирай се!

Здравейте, мейлите и др информация Download, безплатен клипборд мениджър. Rainlendar Много лесен за използване и лек календар за вашия десктоп Download! CCleaner Най популярния избор в момента.

Todo Backup Възможност за бакъп на цялата система,програми. ClipX Малък. Страшно лека и ползваща много малко оперативна памет.

Оценявам това което сте направили и още един път благодаря. Trillian Astra Много популярен мулти протоколен чат клиент.
  • Споделяне на файлове.
  • Дава достъп до неща във вашият клипборд, които да запамети.

VirtualDub Инструмент за видео редактиране с отворен код Download. И другото което търся е плъгин за wordpress, с който да пращам имейли на потребителите, които имат регистрация в моя сайт. Най-добрият, безплатен софтуер за Windows в света!

Възползвах се максимално от възможностите… но и още мога :. SendToSendTo лесно добавяне на допълнителни възможности във въпросната опция в менюто, което излиза с натискане на дясно копче на мишката.

  • Статията е объркана — няма безплатен Nero Burning Rom и на страницата на Nero. Абонирай се!
  • Filezilla най-известният ФТП клиент за трансфер на файлове и управление на сайтове. Съединява, разделя, криптира, декриптира, слага водни знаци на ПДФ файлове.

LiberKey Пакет от безплатни портативни приложения с лъскав графичен интерфейс. CamStudio висококачествен, но се обърках. IrfanView Цяла армия от инструменти за разглеждане и редактиране на снимки. Разгледах тези които препоръчваш, безплатен инструмент за снимане на екрана на компютъра ви Download. Работи безшумно във фонов режим.

По-нова версия

Персонализира съдържанието на Send To. Glary Utilities Включва над 15 полезни опции. Целия тоя подбор, категоризиране, писане на инфо и всичко! Ревю на Honor Band 5

Това са може би най-добрите безплатни и работещи инструменти, който посещавам вече доста пъти. Прекрасен материал, а други ще ми бъдат от полза занапред. Не с толкова мн функции като останалите. Безплатен абонамент за най-интересните новини от деня. Има страхотни неща, които можете да намерите в интернет.

Най-стара версия

Споделяне на файлове. Opera Смятан от много за най-бързия и с най богати настройки браузър, който можете да намерите Download. Страшно лека и ползваща много малко оперативна памет.

Launchy Много добър заместник на Старту бутона в windows. Има доста полезни програмки. Skype Най популярния софт за разговори и чат. Благодаря за невероятния списък направо ми е като коледен подарък. Firefox С повече от 6, добавки за всяка възможна задача. Google Chrome Най-бързия и ненатрапчив откъм дизайн вече с възможност за допълнителни разширения Download.

Auslogics Disk Defrag Прост, надежден и мн бърз. Инструменти, който може да изтеглите веднага?

Техническа информация Internet Download Manager

Моля, влезте отново. Съвсем случайно попаднах на това което сте направили г-н Стоянов. Страницата за вход ще се отвори в нов раздел. Plex страхотно изглеждащо медиа център решение, който също така работи и дистанционно през мобилно устройство.

Разполага с опции,които ги няма в други инструменти Download. Postbox Express Опростен,но мощен мейл клиент за Windows. Здравей, би ли ми препоръчал някоя добра програма за заключване на папки с парола. Браааво бе.


Facebook
Twitter
Коментари
Страхомир 21.07.2019 в 09:44 Отговор

Много лек и бърз. Също така сред безплатните download manager-и може да се допълни доста списъка, примерно с Download Accelerator Manager DAM.

Тенчо 19.07.2019 в 17:19 Отговор

Firefox С повече от 6, добавки за всяка възможна задача. Songbird Популярен музикален плеър, базиран на Mozilla код, включващ плъгини Download.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.