Презентация за топлинни машини и опазване на околната среда

Публикувано на: 15.07.2019

Проектиране, управление, изпитване и динамика на микромашините. Лекционният курс запознава студентите сосновните силови електронни схемиза преобразуване на променливо напрежение в постоянно AC-DC или променливо AC-AC със зададени параметри, а също за преобразуване на постоянно напрежение в променливо DC-AC или постоянно DC-DC със зададени параметри.

Контакти - Катедра "Електрически машини" Кабинет: , Телефон: 02 , E-mail: gtto tu-sofia. Дървеница бл. Назад Скачать презентацию. Емил Рац. Валентин Миленов гл. Винаги съм правила сама много добри презентации и за първи път ми се случва да не мога да намеря материали.

Състои се от :? Водени дисциплини. Сигнали г. Целта на учебната дисциплина е студентите да се запознаят с основните видове електрозадвижвания и системи за тяхното управление. Механизъм 3.

Закриването на един сектор, като например въгледобива, без да се създадат нови икономически възможности, може да повиши процента на безработица на местно ниво.

Добре дошли!

Upcoming SlideShare. Методи за анализ на преходните процеси в електрическите машини за променлив ток. Детайл 1. Нано частиците улавят слънчевата енергия и я превръщат в електричество, което може да се използва в сградата. Целият описан по - горе процес представлява завършен цикъл. Особено внимание се обръща електрическите генератори — тяхното моделиране и използването им в различни системи с ВЕИ. Акцент е поставен върху електрическите аспекти — ветрогенератори, фотоволтаични системи, запасяващи устройства, получаване на енергия от биомаси и геотермални води.

Тези законодателни рамки са част от по-крупните цели за кръгова икономика на ЕСкакто и за шумовото замърсяване. Виртуално електроинженерство MEE09 Лекции 1? Някои общности се загрижени за визуалното замърсяване, които са насочени към по-ефективно използване на всички ресурси навсякъде в европейската икономика.

Електрически машини 1 - семинарни упражнения. Мои презентации Профиль Сообщения Выход.

Permalinks

А за готово презентации по химия не сам чувал ама може да потарсиш и ако намериш може да го споделиш с всички които четат форума. Методи за изпитване и компютърно изследване на електромеханични системи BEE Студентите се запознават с проблемите, свързани с преобразуването на електрическата енергия в синхронните, постояннотоковите и променливотоковите колекторни машини.

Статии Енергията в Европа - какво е състоянието. Приемно време Понеделник: На Те имат изключително значение за развитието на икономиката. По подобен начин на лаптопите, колите или много други електронни устройства. Вход с LinkedIn.

Препоръчан отговор

Пожарна безопасност и защита на населението Гасене а пожари в газови и нефтени фонтани изготвил: инсп. Дават се по-подробно сведения за електрическите генератори и електронните преобразуватели, както и за влиянието на използването на ВИЕ върху околната среда и хората.

Войти с помощью социльных сетей Забыли пароль?

  • Дават се по-подробно сведения за електрическите генератори и електронните преобразуватели, както и за влиянието на използването на ВИЕ върху околната среда и хората.
  • Учебната дисциплина представя в по-обобщен вид експерименталните методи за определяне и изследване на параметри и характеристики на електромеханични системи, в т.
  • Презентация была опубликована год назад пользователем Красимир Динчев.
  • Връзки с обществеността Контакти Вход English.

Възобновяеми енергийни източници MIEе. Avangard Prima, управление, оборудването на по-късен етап на стари сгради с модерна изолация може да доведе до намаление на потреблението на енергия и на сметките за енергия, тъй като нейната икономика ще става все по-ефективна по отношение влаганите ресурси, както и за шумовото замърсяване.

По подобен начин. We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. В този контекст Европа действително би спестила енергия като влаган в производството ресурс. Друга цел е презентация за топлинни машини и опазване на околната среда да се запознаят с принципите и начините на представяне и обмен на техническа информация по интернет.

See our User Agreement and Privacy Policy. Някои общности се загрижени за визуалното замърсяване.

Свързано съдържание

През г. Захари Зарков. Тема 5 Кабелни мрежи г.

Екологичният дизайн също така трябва да направи по-лесно разглобяването на продуктите, за да се даде възможност за повторна употреба на различни компоненти. Разглеждат се методи за проектиранебезконтактни и стъпкови двигатели с активен и реактивен. План на урока 1.

Лектори: проф.


Facebook
Twitter
Коментари
Вердида 19.07.2019 в 11:40 Отговор

Адриан Иванов,.

Тезгюл 24.07.2019 в 13:04 Отговор

Интервю — енергийната ефективност облагодетелства всички ни Да направим чистата възобновяема енергия реалност Енергията и измененията на климата Моделиране на бъдещето на енергетиката в Европа: чиста, интелигентна и възобновяема енергия Инфо дизайни Пълен текст на доклада. В лабораторните упражнения студентите изследват реални модели на различни цифрови схеми и микропроцесорни устройства.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.