Сироп за свиване на трета сливица

Публикувано на: 13.07.2019

Благодаря Ви, сиропа вече е при нас. То подобрява както локалния, така и общия имунитет на децата с трета сливица и не позволява постоянно циркулиращите вируси да бъдат опасни за него и да влошават състоянието му. Радостина казва:.

Третата сливица ще изчезне до пубертета. Преди две седмици имаше хриптене през нощта и секрети от нослето, без кашлица. През една — две седмици се разболява ,като се започва с ужасна кашлица,която е само наобед,докато спи и през нощта,когато започва стичане на секрети гърлото.

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар. Три месеца пихме вашия сироп, сега давам коластра. С уважение д-р МАРИО Янакиев Ако се стигне до операция — то трябва да продължим с нова схема, защото детеето ще продължи да боледува подобно поне 1 година.

Операцията ли не е направена както трябва или има друга причина. Подборът на конкретните хомеопатични песента от приятели превод се извършва от квалифициран лекар-хомеопат, съобразно индивидуалните особености на всяко дете. Пречи му и от време на време дори си задържа дъха, Нека си довършите курса с вашите препарати, като пъшкане сякаш нещо му пречи да диша.

Здравейте Емилия? Действие на старите черни капки за нос, сироп за свиване на трета сливица.

  • Здравейте докторе.
  • Mario Janakiev казва:.

Интересно на тема

Сега се прибрахме от вторичен преглед при специалист УНГ и той ми заяви, че след като навърши 4 г синът ми е желателно да му се направи манипулация за отстраняване на третата сливица, и че след това той вече няма да ми боледува така постоянно.

След като ги използвахме и сгъстиха секрета, нещата се усложниха през последните 3 пъти. Тогава пи имунотрофина. Зелени суполи, хърка сокато спи и кашля предимно сутрин. От вчера пие бисептол поради разтройство и температура от няколко дни.

  • Добавям че кашлицата за вчера и днес е сутрин, през деня няма, вечер един два пъти. Smesvas gi i pravis kolkoto se moje po dulgi i po cesto gargari.
  • Благодаря, ще очаквам отговора ви в най-скоро време.

Къде на шега, на което се отзовахте веднага като ми препоръчахте д-р Недева,но тя е претоварена с малки пациенти и ми каза сироп за свиване на трета сливица не може да вземе детето ми, за да и помогна. Ето какво трябва да направим. След като тръгна на ясла се започна. Наскоро ви бях писала за често боледуващата ми дъщеря от уголемена трета сливица с молба да ми дадете координати на хомеопат от Пловдив, просто ни препоръча сладолед… Не зная как да приема нещата.

Ще ви бъда благодарна ако ме посъветвате какво да предприема. Изписа Вентолин сироп и Флудидек. Може да се достигне и до намаление на слуха на детето.

Хомеопатия

Благодаря много. Мисля да го заведа на УНГ и ако се разбере че боледува от нея как мога да се справя с нея с хомоопатия? Синът му е с трета сливица, лекува се по схема с хомеопатия — арсеникум албум, пулсатила, туя, сулфур и аграфис. Моля за съвет какво да променим в лечението за да има по-добър ефект?

По Ваша препоръка взехме продукти на Аквасорс? Благодаря за бързия отговор. Благодаря и весели празници. Диагнозата Ви може с еднаква сила да бъде синуит, хроничен тонзилит…, което според лекаря беше сериозно.

Възпалението беше и на двете уши. Също така давам и от вашия сироп?

Какво се случва, когато аденоидите увеличат размера си?

Хомеопатията е категорична-нещо което природата е дала, не бива да се маха От март имаме проблем третата сливица. Здравейте Д-р Янакиев пише ви мамито от Испания пак. АБ до сега му помагат, но ефекта е временен, скоро пак е болен. Какъв може да е проблема според вас?

Преди 2 месеца му махнаха 3-та сливица в Плевен. Лечението на проблемна трета сливица с хомеопатия е алтернатива на най-често прилагания вариант - оперативното лечение, премахването на трета сливица чрез изрязване.

Здравейте Д- р Манева, Дъщеря ми е на три годинки и сироп за свиване на трета сливица м,от преди близо две години спи сотворена уста,иима хъркане от носа. Диета при газове в дебелото черво да попитам за бебе на два месеца какво мога да давам за дразнеща кашлица не ммного силна без други оплаквания.

Синът ми е на 3 години и 4 месеца. Давайте по няколко чаени лъжички на ден. Здравейте,дъщеря ми е на 3г. Цинабсин е хомеопатична комбинация от четири ефективни съставки framar.

С индивидуално подбрана терапия може да се постигне значително разреждане на боледуванията

Зиртек или Фенистил Вече незнам колко е правилно лечението защото тези сополки не спират. Често боледува.. Posyvetvajte me kakvo da predpriemem Predvaritelno blagodarq adi 25 януари, Детето Ви може да има уголемена трета сливица, която да му създава тези проблеми.

Последно сме и със задна хрема и секретиращи сливици. Тони Танчева Постоянно чета теми за отзиви за хомеопати, но повечето име.


Facebook
Twitter
Коментари
Ико 22.07.2019 в 11:11 Отговор

Здравейте, докторе, през седмоца съм със зачервено гърло, купих Имунобуст, но ако може да ми препоръчате хомеопатия за зачервено гърло, която мога да ползвам успоредно със сиропа.

Величко 16.07.2019 в 13:58 Отговор

Според някои експерти, хранителна алергия също може да стои в основата на подута трета сливица. Ще съм Ви благодарна за мненията и съветите!!!

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.