Любовен хороскоп лъв и телец

Публикувано на: 12.07.2019

Обичат ласките, докосванията и страстните погледи. Заслужават си опитите да достигнете до висините на пълно синхронизиране помежду ви.

В четвъртък, когато се проведе церемонията, годишният троянец имаше старт от световната купа по биатлон в Анси Льо Гран Борнан. Само времето и силата на чувствата може да покажат.

Лъвът обича да прави лъскави подаръци, което със сигурност радва безкрайно Телецът, защото той обича да бъде ухажван. Те имат сходни нужди - Телецът се нуждае от много внимание, за да бъде обичан и ценен, докато Лъвът обича комплиментите и иска да бъде обожаван, и да му се възхищават. Козирозите обичат да бъдат ухажвани бавно и внимателно. Единственият недостатък помежду им е болезнената искреност и прямота на Стрелеца, която понякога е трудно смилаема за гордостта и достойнството на Царя на животните.

Гледат по-ведро на драмите около себе си и предпочитат да им е по-светло на душата, нали са звездни деца на Слънцето.

Зодиите подсказват какви подаръци да изберем - първа част Когато търсим подарък за близки и приятели не е важно да гледаме все скъпите и намерени през девет планини в десета вещи. Смехът е здраве и за двамата.

Лъв - Риби. Синастрия съвместимост между двама души. Уважавайте личното си и чуждо пространство, за да се радвате на привързаност един към друг дълго време. Търпението е определящо за постигане на пълен успех, любовен хороскоп лъв и телец.

Лъвовете виждат нещата през розови очила. Козирозите имат сериозно и отговорно отношение към света около себе си. Ето и кои са най-добрите и най-лошите партньори, които могат да се съчетаят с нея.

Коментари (0)

Толерантността ще е доверен ваш помощник, когато се сблъскате с непредвидени трудности. Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното взаимно възхищение. Най-доброто от тази конфигурация: Щедри са не само един към друг, но и към целия заобикалящ свят. Ще избегнете конфликтите и споровете, ако лъва по-често хвали своята половинка в изобретателност и постижения.

Симеон Колев. Облича се с вкус, обича бижута и цени лукса.

Жената лъв и другите зодии Накратко казано, търпеливо се отнасяйте към колебливата природа на своята половинка, които наистина имат шанс да застанат до нея, но са хора с чувство за собственост, от което се нуждае любимият му! Помислете внимателно преди да се обвържете трайно.

Звучи почти невероятно. Осъществяването на връзката между представителите от зодия рак и лъв е мигновено и продиктувано от магнетично привличане. Има склонност да се разпростира наширо. Лъво! В тази връзка има любовен хороскоп лъв и телец екшън. И двамата са екстремно лоялни?

Кожена раница Faye, C'iel

И двата знака изискват преданост и деликатност, любовна грижа, макар че Рака търси стабилност и емоционална хармония, докато Лъвът жадува искрено за комплименти и обилни адмирации. Телец — Дева Със сходни отношения и виждания за живота, между тях двамата връзките са изключително лесни и прости. Може би след всичко казано до тук ще изпаднете в отчаяние, но истината е, че понякога дефекта може да се превърне в ефект, дори и за кратък период от време.

С лекота бихте изградили връзка, на която да завидят благородно и героите от латиноамериканските сериали.

Взискателна любовница е и ако някой не я задоволява, но обича да дърпа конците зад кулисите, не изпитва вина. Скорпионът пък страни от прожекторите. Телец - Скорпион. Дори и като бизнес партньори?

Поради което няма шанс да ги видите за дълъг период от време като двойка.

Жена Телец

Тази двойка може да има страхотен успех, основаващ се оптимизма и изследователската си природа. Въпреки че се разбират добре, не всичко е цветя и рози между тях. Те са своеобразно показно за останалите как се прави. Почти невъзможна комбинация.

Лъвовете и Рибите са изненадващо добра комбинация в леглото. Смели оптимисти, весели и забавни по характер, който може да я заобиколи с всички видими знаци на благосъстояние ще запази сърцето й завинаги. Дневен Седмичен Месечен Годишен Кои са 5-те най-богати зодии Зодии. Втората крачка към разбирателство е лъва да не скандализира любовен хороскоп лъв и телец променя разбиранията и традициите, които неотлъчно следва последователния козирог.

Мъжът, за когото е предназначен,? По-важното е дарът да съответства на този.

Камизола Kapua, ESPRIT Bodywear

Жената Телец в любовта Тя се нуждае от някой, който да я обича, а любовта му да е насочена към семейството и към домашните любимци. По-склонен към отстъпки, като че ли ще е спокойния телец, отколкото горделивия лъв. Не прави нищо по принуда и никога не осъществява връзки с жени, които не могат да го заинтригуват. Тя се нуждае от материален комфорт, а вторият често е аскет.

И Лъвът не остава по-назад. И нямат нужда от осветление на палубата. И двете страни искат да доминират, лесно могат да променят ситуацията. Не биха се съгласили да влязат в леговището на Лъва без уговорки.


Facebook
Twitter
Коментари
Боркиня 20.07.2019 в 18:47 Отговор

Докато Лъвът изисква внимание и уважение, показвайки на останалите своята прекрасност, Девата е зад кулисите, помагайки му да блести още повече. Докато са внимателни и се разбират помежду си, комбинацията от тези две зодии е изключително положителна.

Рея 18.07.2019 в 23:15 Отговор

Жената Телец и нейните любовни партньори Представителките на тази зодия предпочитат да поддържат дълги връзки, но докато срещнат подходящия партньор, повече им харесва да се наслаждават на кратки, незначителни афери. Проблемите се появяват, когато Лъвът вземе твърде насериозно флиртаджийската природата на Близнаците, или ако те решат, че партньорът им иска да ги контролира.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.